Annons

Speltips : Zizou Bergs - Omar Jasika: 2

Matchcenter
8 juni 2024 at 12:50 - Tennis, ATP
Court 3, Autotron Rosmalen
Uppdaterad
6
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 84-16%
Spelvärde: 160,00%
Lägsta spelbara odds: 6,25
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Chansen kanske är liten men det här är en sån chans som måste plockas.

Det kan låta lite märkligt men när det gäller den här typen av gräsmatcher måste man ibland spela på länder snarare än något annat.

Det finns några länder i världen där man verkligen spelar tennis på gräs. Mer då än någon gång per år. England så klart. Indien definitivt. Och så Australien. Det är väl det, ungefär. 

Här har vi Jasika, som är från just Australien. Med begränsad erfarenhet av spel på gräs på professionell nivå. Men man kan gissa att han har stor erfarenhet av spel på gräs rent allmänt. Det finns i princip inga australiensiska spelare som inte är välutbildade på gräs. Att han åker till det här kvalet snarare än någon annan turnering talar också för att han tror på sig själv på gräs.

Bergs har synts mycket på tv senaste veckorna och han har gjort det superbra. Han är nu topp-100 och jag tror han kommer etablera sig där även om det också ska sägas att han är 25 år gammal och hittills oftast varit en breddspelare på challengertouren. Så att han skulle vara stabil på sin nya nivå, inte helt säkert ändå. Nu ett underlagsbyte för honom också, grus till gräs, inte helt säkert att det går smärtfritt. Även om det ska sägas att han varit riktigt bra i de grästurneringar han spelat tidigare år.

Jasika 200 i världen mot Bergs 100 i världen. Skillnaden är inte sådär gigantisk, det är den inte. Med alla dessa förutsättningar, det går liksom inte att inte prova oddset. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback