Annons

Speltips : Zhizhen Zhang - Aslan Karatsev: 2

Matchcenter
4 maj 2023 at 13:10 - Tennis, ATP
Manolo Santana, La Caja Magica
4 maj 2023 at 10:12 (Uppdaterad 4 maj 2023 at 14:52) 04/05
23
+1
Chans (1-2): 31-69%
Spelvärde: 103,50%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Svagaste kvartsfinalen i en mastersturnering sen...ja, när då? Man glömmer ju fort. I synnerhet matcher som kanske inte sätter något avtryck. Men det här är verkligen spektakulärt dåligt.

Spektakulärt dåligt, ja, om man tittar på spelarnas normala nivå. Men man lär ju också se vad de gjort i den här turneringen. Det var några andra spelare som ramlade fram till kvarten här i Madrid utan att ens behöva slå en vettig spelare. Här är det inte så. Karatsev slog Medvedev i åttondelen. Zhang slog Fritz. Så de har verkligen förtjänat den här chansen skulle jag säga.

Det jag fastnar på här är att Zhang absolut slog Fritz, men tittar jag på Zhangs generella nivå är han knappast bättre än sin ranking i grund och botten. Han är rankad 100 i världen inför den här turneringen. Det är så bra jag tycker han är. Det ska också sägas att han knappast var värd vinsten mot Fritz utan han hade precis alla marginaler med sig. 

Karatsev däremot. Dels så inte bara slog han Medvedev. Han krossade Medvedev och han gjorde det genom att hålla en extremt hög nivå. Sen ska man också veta med Karatsev att han varit dålig ett par säsonger, men man minns hans högstanivå då han för ett par år sen nosade på topp-10. Han är högst ojämn, men när han väl träffar bollen och är bra. Då är han vansinnigt bra. 

Han brukar inte heller pendla i själva turneringarna, Karatsev. När han prickar formen. Då håller det veckan ut. Och den nivå jag tror han kommer hålla idag, den kommer definitivt hålla hela vägen. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback