Annons

Speltips : Yosuke Watanuki - Thiago Moura Monteiro: 2

Matchcenter
3 maj 2023 at 10:10 - Tennis, Challenger
3 maj 2023 at 09:34 (Uppdaterad 3 maj 2023 at 12:12) 03/05
34
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Han överraskade i Madrid, Watanuki men frågan är väl hur hårt man ska gå på grusresultat i just Madrid. Jag tycker fortfarande han är ett frågetecken på underlaget.

Som oddsen sitter här så anser man att underlaget inte spelar någon roll. Spelarna är jämnrankade och kan anses vara rätt jämna. Men är det verkligen sanningen? Jag tycker ju kanske inte det.

Monteiro är en av de mer grusextrema spelarna som finns. Han kan inte spela på andra underlag, varken mer eller mindre. Watanuki å sin sida har spelat väldigt lite på grus. Sen gjorde han några bra matcher i kvalet i Madrid och vann också en match i huvudturneringen. Överraskande och riktigt starkt, men man måste sätta frågetecken kring huruvida de snabba förhållandena kan ha gynnat honom ganska ordentligt.

Här är det en vanlig, tung, långsam grusbana i Cagliari. Passar Monteiro perfekt. Men att det skulle passa Watanuki perfekt, det är mycket som talar emot det i alla fall. Som att hans spelstil absolut inte passar för den typ av tennis som spelas på det här underlaget.

Jag man vidare puffa för Monteiro så har han mycket höjd och mycket tyngd i sina grundslag. Watanuki vill spela med små marginaler över nätet och högt tempo. Det kommer bli ett spel som Monteiro trivs med här, inte ett spel som Watanuki trivs med.

Allt som allt. Monteiro är rejäl favorit i matchen och jag tycker oddset på honom är mer än okej.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback