Annons

Speltips : Yannick Hanfmann - Jakub Mensik: 2

Matchcenter
25 april 2024 at 15:05 - Tennis, ATP
Pista 6, La Caja Magica
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Madrid, hög höjd. Det kan tyckas farligt att gå emot Hanfmann men han är ur form. Så det är inte farligt.

Intressant spelare, Hanfmann. Eller ja, skittråkig spelare. Men intressant ur spelperspektiv för han är väldigt ojämn över underlagen och olika förutsättningar och han har också enormt stor spännvidd i nivå mellan när han är i och ur form.

Hans form är inte alls på botten. Han har vunnit matcher senaste veckorna, men den är heller inte uppe där den behöver vara för att han ska vara bra på den här nivån. Han är jätteduktig på hög höjd, Hanfmann, men då har det faktiskt mest gällt turneringarna i alpländerna. Här i Madrid har han oftast inte riktigt fått till det.

Mensik som slog igenom stort i början av säsongen har inte riktigt fått till det på samma sätt senaste turneringarna men så har det också varit stora turneringar och rätt tufft motstånd. Det man ska komma ihåg med Mensik är att han ännu inte gjort någon grussäsong på atp-touren men tittar man på hans spel på challengertouren så var han klart bättre på grus än på hardcourt. Med tanke på hur bra han var på hardcourt för någon månad sen, får han till det lika bra eller bättre nu på grus, då är han kanske inte en toppspelare men i alla fall en topp-50-spelare med marginal.

Jag tror att Mensik bara är bättre och jag tycker oddsen är för nära varandra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback