Annons

Speltips : Wesley Koolhof/Nikola Mektic - Ariel Behar/Adam Pavlásek: 1

Matchcenter
13 februari 2024 at 21:45 - Tennis, ATP
Court 1, Rotterdam Ahoy
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 67-33%
Spelvärde: 105,19%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Lite seg start kanske på samarbetet Koolhof/Mektic men stor chans att de snart kommer igång och frågan är om de ens behöver vara igång för att vinna den här matchen.

För 3-4 år sen någonting. Då var Mektic världsetta ett bra tag tillsammans med Pavic. Sen blev de avbytta av Koolhof, då i par med Skupski. I stort sett. Ram/Salisdbury var väl också världsettor där en tid. Hur som helst, de har båda två varit världsettor de senaste fem åren, Koolhof och Mektic. Liten svacka för båda två det senaste året. De splittrades med sina tidigare partners och nu tillsammans. Det borde kunna funka tycker jag även om de hittills inte helt fått till det. Borde passa ihop dock. Fortfarande två riktigt bra spelare. Jag tror på dem ganska mycket i år. 

Inget ofarligt motstånd här. Behar/Pavlasek är ett helt okej par på den här nivån men det är väl just det som är deras nivå. De är ett helt okej par. Koolhof/Mektic är ett par som ska vara i toppen.

Halv hemmaplan här också för vårt par. Koolhof är ju holländare. Det är åtminstone inget som stör.

Jag tycker att alla odds över 1,50 är riktigt fina här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback