Annons

Speltips : Wesley Koolhof/Neal Skupski - Rinky Hijikata/Jason Murray Kubler: 2

Matchcenter
13 november 2023 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
6
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 71-29%
Spelvärde: 116,00%
Lägsta spelbara odds: 3,45
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Vill man göra det enkelt för sig kan man säga att australiensarna verkligen inte hör hemma här och borde vara chanslösa. Jag tycker dock inte det är så enkelt.

De vann Australian Open, Hijikata/Kubler. Sen försökte de några till turneringar tillsammans men de har knappt vunnit match i övrigt. Trots att de inte är i närheten av att komma in i det här slutspelet får de ändå vara med. Grand Slam-vinnare som inte är direktkvalificerade har en plats i fältet och eftersom alla de andra Grand Slam-vinnarna kvalificerat sig på poäng, då tog australiensarna den sista platsen istället för amerikanerna Lammons/Withrow, som har 2000 poäng mer än dem och är rankade åtta i världen i år, men de får alltså ändå inte vara med.

Koolhof/Skupski, tvåa i världen och ja, de är så bra helt enkelt. Det är jämnt i toppen. De står inte ut särskilt men de har legat topp-3 länge nu. De är ett av världens absolut bästa par.

Det jag tänker här är att ja, det var en overklig skräll att de vann Australian Open, Hijikata/Kubler men det var inte som att de fick matchvinsterna gratis. De spelade verkligen otroligt bra också. Nu slutspelet. De har chansen att förbereda sig på ett annat sätt än de brukar eftersom båda två satsar på singel. Och det känns långt ifrån omöjligt att de nu ska hitta en lite högre nivå igen.

Jag tycker inte oddsen ska vara så ojämna. Australiensarna kommer ge detta ett riktigt bra försök och det skulle verkligen inte förvåna mig om det blir ett jämnt supertiebreak som avgör.

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback