Annons

Speltips : Wesley Koolhof/Neal Skupski - Nathaniel Lammons/Jack Withrow: 1

Matchcenter
4 september 2023 at 21:55 - Tennis, Grand Slam |
Court 17, USTA Billie Jean King National Tennis Center
4 sep 2023 at 08:14 (Uppdaterad 4 sep 2023 at 23:28) 04/09
31
0
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 105,53%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
FastBet Till FastBet
Åttondelsfinal i US Open. Mellan två seedade par. Men ändå också två par som håller till på lite olika nivåer.

De har inte direkt varit någon kassako för oss, Lammons/Withrow. Det har höjt sig ordentligt i år. Jag har på senare tid haft svårt att acceptera att de blivit så bra. Och vi har gått på några minor när de motsvarat sitt favoritskap och slagit motståndare som de förut varit klart sämre än.

De har gått bra senaste veckorna också. Bra här, åttondel i en Grand Slam-turnering är ett fantastiskt resultat för dem. Men hur blir det här då? Är de uppe på en nivå där de slår de bästa paren i världen? Det hade ändå varit väldigt konstigt även om man inte ska ignorera dem här heller.

Koolhof/Skupski är världsettor. Kanske inte i sin absolut bästa form men då ska man väl ha med sig vad man kräver. De vann Wimbledon, det är ju ganska acceptabelt. Sen har de spelat två turneringar efter det och förlorat i första omgången två gånger om men ja, två supertiebreaks. Starkt motstånd två gånger om. Det är sånt som kan hända. 

När jag väger de här paren mot varandra är det hur man än vänder och vrider på det helt omöjligt att komma ifrån vilken klasskillnad det är. Lammons/Withrow har lyckats ta sig upp som ett av världens 15 bästa par vilket är extremt imponerande. Ser man till deras grundkapacitet måste de dock vara mycket nära taket nu och att de skulle fortsätta ta kliv mot toppen, det är angränsande till uteslutet.

Det skiljer mycket i nivå mellan paren och när man får ett så pass högt odds som vi får här på världsettorna, då måste man spela. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 25 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
19:00 IFK Värnamo - Sirius: 2 (Över 1.5 mål)
2,55
Lägg spel
Torsdag 28 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
11:00 Europa - USA: 1
2,25
Lägg spel

Kommentarer

Feedback