Annons

Speltips : Vlad Victor Cornea/Philipp Oswald - Guido Andreozzi/Guillermo Durán: 1

Matchcenter
7 februari 2024 at 20:55 - Tennis, ATP
Cancha 1
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 117,30%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Orimligt, det är väl ordet här skulle jag säga.

För man kan ju undra vad man går på när man sätter de här oddsen. Inte går man på ranking i alla fall. 

Oswald var tidigare en spelare precis bakom toppen i dubbel. Nu har han under något år haft svårt att hitta rätt partner och han har tappat men fortfarande rankad innanför de hundra bästa och fortfarande en spelare att räkna med. Här tillsammans med Cornea som gått riktigt bra på challengertouren senaste året och är nära topp-50.

Sen har vi argentinarna, hemmaspelarna, Andreozzi/Duran. Fullständiga dominanter på den sydamerikanska challengertouren när de väl spelar men man ska veta det. Nivån på dubbeln i Sydamerika, den är superlåg. De är dock ett starkt par och de kan hävda sig på annat håll också. Sjukt samspelta är de, men är de ett starkt par för atp-touren, som de värderas här? Det skulle jag inte säga.

Argentinarna är knappa favoriter. Mer samspelta, hemmaplan, de känns lite stabilare. Men matchen är helt klart öppen och oddset på vårt par är väldigt bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback