Annons

Speltips : Vinnare: Brasilien vinner Copa América 2021

11 juli 2021 at 02:00 - Fotboll, Sydamerika - Copa America
Uppdaterad
45
0
Visa mer
Show less

Copa América 2021

Chans: 55%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Till Unibet
Copa América 2021 - Vinnare: Brasilien

Brasilien är i superform och ser i nuläget oövervinnerliga ut. De har vunnit alla 6 matcher i VM-kvalet övertygande och har en målskillnad på +14. Förvisso har man mött sämre landslag: Bolivia, Peru, Venezuela, Ecuador och Paraguay är ju inte direkt några stornationer i fotboll. Det enda riktigt kvalitativa landslaget man har mött hittills är Uruguay som man slog med 2-0.

Men Brasilien är ändå obesegrade i 13 raka tävlingsmatcher och senaste gången man förlorade en tävlingsmatch var mot Belgien i VM. Det är otvivelaktigt ett imponerande facit.
 

I skrivande stund har Brasilien precis spelat mot Venezuela i premiäromgången av årets Copa América. En match man vann enkelt med 3-0.
Brasilien spelar just nu med självförtroende och det är ju inte så konstigt med tanke på vilken spelartrupp man har. Faktum är att Brasiliens avbytarbänk förmodligen skulle kunna gå riktigt långt på egen hand, med spelare som Alex Sandro, Firmino, Fabinho och Vinicius Junior.

Årets Copa América verkar på förhand stå mellan Brasilien och Argentina. Colombia kan vara en outsider, men jag tror inte att de har tillräckligt bra bredd för att slå ett Brasilien.    Argentina tror jag inte heller räcker till, de brukar vika ner sig när det gäller som mest och Messi brukar vara helt osynlig.

Brasilien har vunnit 9 Copa Américas genom historien och är regerande Copa América mästare och jag tror att man kommer kunna försvara sin titel med den form och den spelarbredd man har.

Spela på Brasilien som vinnare av Copa América 2021!

  • Odds bonus på upp till 500 kr
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
  • Swish och Trustly
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Oerhört stort utbud av odds
  • Passar nybörjare som erfarna spelare

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback