Annons

Speltips : Vinnare: Bayer Leverkusen

15 februari 2024 at 19:00 - Fotboll, Europa - Europa League
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Europa League

Chans: 17%
Spelvärde: 110,50%
Lägsta spelbara odds: 5,88
Units: 1/10
Expekt Till Expekt
Efter gårdagens uppvisning mot Bayern Munchen kan jag inte annat än ta ett spel på detta magiska Leverkusen att vinna EL i år.

Den nya tyska maskinen

Jag har redan hyllat Xabi Alonso x antal gånger under säsongen så sparar på orden gällande den biten. Alla vet vid det här laget vad den spanska tränaren har gjort med den tyska klubben.

I Bundesliga har man nu 5 poängs försprång till Bayern Munchen med 13 omgångar kvar att spela efter helgens seger med klara 3-0 på BayArena.

Visst lär huvudfokuset vara att ta hem ligan för första gången men vad stoppar egentligen den här maskinen, som vägrar att förlora till att plocka dubbeln?

Trots att den duktiga anfallaren Victor Boniface saknats ett tag p.g.a. ska så rullar allt på som ett självspelande piano. Men ett skapligt sparkapital att ta fram under vårens häftiga uppslutning.

Liverpool är självklara favoriter till att vinna Europa League. Tänk om vi skulle få se Klopp mot Xabi mötas i Dublin senare i vår. Ett drömscenario som alla fotbollsälskare hoppas på.

Mitt europa league tips blir att jobba in Leverkusen till 6.50 som vinnare av EL. Xabi Alonsos formtrend är fenomenal med NOLL förluster den här säsongen så här långt.

I gruppspelet där laget bland annat mötte Häcken blev det 6 av 6 vinster. I ligaspelet har det blivit 17 vinster och 4 oavgjorda i skrivande stund.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback