Reklam

Vaexjoe - Froelunda HC: 1

Matchcenter
5 mars 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
1 mar 2020 at 14:17 (Uppdaterad 5 mar 2020 at 21:13) 01/03
73
0
Chans (1-X-2): 49-18-33%
Spelvärde: 134,75%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-2
Betsson Spela nu hos Betsson
SHL

Det är otroligt tydligt att Frölunda är ett lag som inte är vana vid motgångar och kanske är det så på ledarna också. Rönnberg har tränat laget mycket länge och det har gått mer eller mindre bra hela tiden. Hur fungerar han i motgång? Ser man till hans uttalanden efter matcherna senaste tiden, inte bra. Det sprutar panik och fientlighet ur öronen på honom.

De krisar, Frölunda. Totalt utspelade uppe i Luleå senast och de fungerar bara inte på bortaplan. 26 poäng inspelade borta, 9 segrar och 15 förluster, det är katastrof för att lag som Frölunda.

Panik i Frölunda

De kommer ha massor att spela för här, Frölunda, men frågan är om det är positivt. De spelar nämligen inte för något positivt just nu. De är chanslösa på fjärdeplatsen till och med. De kan inte få hemmaplansfördel ens i kvartsfinal i slutspelet. Ett enormt misslyckande för laget som var favorit inför säsongen. De spelar just nu för att slippa spela åttondelsfinal, de ligger där just nu, på en åttondelsfinalplats. De spelar för att undvika en smärre katastrof. Det är inte positivt.

Växjö har också mycket att spela för. De har just nu den sista åttondelsfinalplatsen och måste avsluta med några poäng för att behålla den. Sett till deras säsong får de vara nöjda om de klarar åttondelsfinal, så inte samma panik och misär i Växjö.

Växjö helt okej hemma med 41 poäng inspelade. Att jämföra med Frölundas 26 poäng borta alltså.

Jag kan verkligen inte fatta det. Jag kan inte fatta att Frölunda enligt oddsen är favorit här. Det är vansinnigt felaktigt.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback