Reklam

Västerås - Vita Hästen: 1

11 mars 2020 at 19:00 - Slutspelsserien
7 mar 2020 at 13:55 (Uppdaterad 11 mar 2020 at 21:33) 07/03
51
0
Chans (1-X-2): 56-18-26%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Slutspelsserien

Man startar på olika poäng i den här slutspelsserien vilket gör att tre av lagen är i stort sett chanslösa. Vita Hästen är ett av dessa lag som startar på noll poäng. Västerås har en lite mer rimlig chans då de startar på ett poäng, bara två bakom Timrå som har tre. Jag tror det betyder en hel del.

Det är nämligen inte enkelt för Vita Hästen att kliva in här och spela en absolut måstematch på bortaplan mot ett lag som är bättre än dem redan i första omgången.

Luften ur Vita Hästen

Det känns som att luften lite grann gått ur Vita Hästen senaste månaden någonting. De har ekonomiska problem, det känns som att det blåser ganska svala vindar rent allmänt och jag tror de får svårt att prestera här. Jag tror inte att de riktigt tror på det själva.

Västerås däremot, de ser sig nog absolut inte som chanslösa. De två andra lagen som har chans möts i första omgången här och om de skulle dela lite på poängen samtidigt som Västerås vinner här, då är de helt och hållet inne i racet.

Västerås är för mig bättre och jag tror det är en viktig faktor att de i större utsträckning har en chans att vinna slutspelsserien vilket Vita Hästen inte har.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback