advert

V75-tips Jägersro

14 januari 2017 at 13:33 - V75
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
2
0
Efter en katastrofalt dåligt insats förra veckan brinner jag av revanschlusta idag. Vi flyttar oss söder ut och kommer till mina egna jaktmarker vilket brukar ge lite hemmaplansfördel.

Jag kommer att gå på två spikar och ett kortlopp för att sedan måla på rätt hårt i övriga avdelningar. Jag ska som vanligt försöka fälla några allt för stora favoriter och kommer att berätta hur jag tänker. Banan ser ut att bli fin idag då det är plusgrader i marken.

Spikarna

Jag böjar med att singla Quattro Töll i klass II-loppet. Hästen gjorde ett mycket bra lopp senast och föll med flaggan i topp mot en som åkt med i ryggen hela vägen. Nu har hästen ett perfekt utgångsläge och många tror nog att hästen är bortvald av tränare Uhrberg som kör en mer påpassad häst, men det är ägarförhållandena som avgör det!

Jag spikar även i sista avdelningen som annars skulle bli fruktansvärt dyr att lösa. Jag tar till mig det Untersteiner sade till mig, inför Sangria Knights debut för honom sist, att det är en mycket bra häst som an tror mycket på. Hästen bör ha gått framåt med det loppet och vinner här idag!

Avd 1, 2640m auto

I inledningen streckar jag på rejält då jag tror mycket på flera ganska otippade hästar, mer än på favoriterna.

4 Aileron och 6 M.T King Of Cash är båda bra, men kommer att utkämpa ett tufft lopp mot varandra idag. Dessa två kommer säkert att göra bra lopp, men jag tror att många andra kommer att profitera på att de kör mot varandra.

3 Morpheus kom bor sist men kan mycket när han vill, 5 Uncle Tupelo är uppåt i from och snabb ut, 7 Breezy Artist verkar funnit tekniken med skor på hovarna och blir stadigt bättre, 11 Face Ribb gynnas mest om det blir hårt tempo samt 12 Partizan Face som kan allt när han funkar.

Avd 2, 2140m auto

Femton kusar bakom bilen ger alltid lite huvudbry för mig. Det blir liksom aldrig likadant när dessa loppen körs. Luckor öppnas i inledningen som alla vill ha och det är många som inte kommer till och hamnar i maskin som normalt hade hitta ner i banan. Jag utgår från att det skräller här och streckar på.

2 Bellino B är favorit knappt före 15 Hank Von Håleryd. Jag tycker båda är tveksamma favoriter då Bellino inte är känd för att kunna göra loppen själv och Hank har allt för trist läge. Båda går med, men måste garderas. 5 Very Esterel gillar jag och han kan få ett fint lopp från ett fint läge. Hästen är bäst med skor, men gick mycket starkt i spåren sist och är min förstahäst.

Bakom dessa vill jag även ha med: 3 Secret Mission som såg smällfin ut efter galopp sist, 7 Capone som kan mycket och är snabb ut, 10 Wallaby som är stark som en björn, 11 Diablo Boko från Widegrens formstall och 14 Rainbow Of Nando som är konstigt streckad och värd betydligt mer med fyra segrar i raden.

Avd 3, 2140m auto

I guld lär det gå undan från start, men därefter lugnar det ner sig. I spets sitter då 2 Västerboonthenews och så bra som han var sist från dödens blir det hästen att slå.

Hade det varit ett kortlopp hade jag spikar Västerboonthenews, men han är något sämre över medel och garderas därför. 8 Anna Mix är ju den överlägset bästa hästen i loppet, men hon siktas ju mot Frankrike och ska tävla med träningsutrustning idag och köras passivt. Hon går med, men rankas ner. Vidare tycker jag även att 10 Springerom måste med. Hästen ger sig aldrig och kommer från fina insatser.

Bakom dessa streckar jag: 5 Flex Lane som blir bättre och bättre efter skada och kan få loppet idag, 7 Dreams Take Time som haft all världens otur på slutet och skräller när det vänder, 9 Noting But Class som travade bättre än innan efter operation sist samt 11 Obi Wan som var fin i Danmark sist vid enkel vinst.

Avd 4, 2140m volt

Här tror jag väldigt mycket på unghäststjärnan 9 Valentino Strix. Hästen har alltid lovat enormt mycket, men håller inte ihop i kroppen och har därför aldrig blommat ut. Sist var hästen dock grymt fin och skulle han tagit loppet perfekt är risken att han vinner lika enkelt idag. Jag är dock alltid tveksam till hans skörhet när han startar och därför garderar jag då han är stor favorit.

10 Conny Sisu kom bort sist i Norge och den starten är bara att glömma. Jag talade med Veijo i veckan och han har siktat på detta och hästen känns mycket bra - varning utfärdas. Även 11 Frankie Brodde är given på min lapp. Hästen var klar favorit på V75 sist, men fick ett för tufft lopp. Han gjorde dock ett fint lopp och kan få revansch idag istället.

Skrällarna bakom är: 6 Odin Töll som är klart bättre än vad strecken visar och han är dessutom snabb ut och 7 Mr Hot Shot som jag tycker sett bländande fin ut på slutet även om han kom bort sist efter att ha blivit hängande från start.

Avd 5, 1640m auto

Spik: 1 Quattro Töll

Avd 6, 1640m auto

Här riskerar jag att bli stående med dumstrut på huvudet efter att jag går emot jättefavoriten 2 Aron The Baron, men jag tycker det finns skäl att göra så...

Aron The Baron kommer att få jobba lite i inledningen då Sveriges startsnabbaste häst i Mr Pellegrino står innanför. Jag tror att Lugaur ger favoriten i en tuff förstasväng innan han släpper. Därefter dröjer det inte länge innan Flemming kommer med formtoppade kanonen 9 Evens First Boy som blivit lite av en toppsprinter på äldre dar. Dessa två träter sedan under slutvarvet och in på upploppet. Må bästa häst vinna!

Avd 7, 2140m volt

Spik: 4 Sangria Knight
Spelförslag: 3920 rader / 1960 sek
1. 3,4,5,6,7,11,12
2. 2,3,5,7,10,11,14,15
3. 2,4,7,8,9,10,11
4. 6,7,9,10,11
5. 1
6. 2,9
7. 4
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback