advert

V75-tips Färjestad

21 januari 2017 at 13:39 - V75
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Då var det lördag igen och nya möjligheter att bli snuskigt rik för den som träffar rätt på världens bästa spel - V75! Färjestads travbana är arenan och trots att On Track Piraten startar med toppchans i Guld så kan det bli fina pengar till de som pluggat på - som jag!

Banan ser ut att kunna hålla fint enligt banmästaren trots att det har varit varierande temperaturer under veckan. Något kladdig på ytan, men hållbar i botten och det ska inte ställa till det speciellt.

Spikarna

Jag singlar, som alla andra, On Track Piraten idag. Från perfekt läge och mot det sämsta motståndet i vinter gör att även jag viker mig i försöken att fälla honom.

Min andra spik är mer genial och betydligt roligare. Rikstravshästen Xanthis Amazing gör nu sin andra start i ny regi och räkna med att det är slipat på den kanten när det är inför hemmafansen och tillika ägarna. Hästens senaste start var ett prov och det föll ut med bästa möjliga resultat för att hamna på min "nästagånglista". Hästens avslutning var rent grym och han såg smällfin ut. Han kommer inte att ge så mycket på vinnarspelet då alla ägare spelar en peng, men på V75 tar vi betalt och till ett allt för lågt procenttal...

Avd 1, 1640m auto

Spik: 10 Xanthis Amazing

Avd 2, 2140m volt

Ett ganska lågklassigt lopp följer härnäst och men en galopplysten storfavorit med bakspår i 11 Titan Brodde väljer jag en stor gardering.

Då det saknas startsnabba hästar på de båda springspåren sätter jag 1 Arnold Scoop som spetsfavorit. Hästens form är finfin och han kommer från en stark insats. Håller han spets är det hästen att slå. Från framspår tar jag även med 2 Mood Indigos om vann ett billigt lopp sist, men utan bekymmer och har visat att han duger mot bättre motstånd tidigare samt 3 Camaro C.D som står på tur för seger efter många starka insatser.

Övriga på lappen går med från bakspår: 8 Bowling Triple X hade jag rankat högre med framspår då han är osäker i ryggar, men är bra nog om han står på benen, 9 Yoghurt Composite som har perfekt smygläge då han inte kan göra mycket jobb själv men är snabb med rygglopp, 10 Kapten Haddock som är på väg uppåt och 11 Titan Brodde som är bästa hästen om han funkar.

Avd 3, 1640m auto

Spik: 2 On Track Piraten

Avd 4, 2140m volt

I Kallblodsloppet ströks favoriten Bellfaks under morgonen och det var synd då han i mina ögon hade en trist uppgift framför sig och skulle fällas. Nu blir loppet lite annorlunda och det är bra att tänka om.

1 Hallstra Vinnex har en god hans att leda loppet runt om. Med en stark formrad och ganska usla motståndare på framspår kommer han att kunna köra sig till spets tidig och då vunnit halva loppet.

Jag streckar dock fyra djur till som betalar väldigt bra och kan mycket. 5 Gärdsjö Aragon är inte helt oäven och vinner ganska ofta, om än i enklare omgivningar. Han kan få sitt smyglopp här och ska räknas. 6 Reiug är även han bra när han funkar och nu åter med proffskusk! 11 Myllkärrs Sune är snabb i benen och ska räkans liksom 13 Moses som på nytt får Örjan i jollen.

Avd 4, 2640m auto

Jag är inte helt säker på att jag gör rätt när jag garderar kanonen 3 Fossens Bonus, men med alla parametrar inräknade så väger det över något för förlust.

Fossens hade varit en spik om distansen hade varit kortare. Nu är det i längsta laget för en häst som tenderar att bli hetsig när han laddas. Då svar väntas invändigt kan Jacobsson i jollen inte annat än ladda och det kan bli stumma ben till slut. Väst emot är 2 Thai Navigator som enligt tränaren ska köras i spets. Hästen är i grunden lika bra som favoriten, men är skör och därmed inte startar så ofta. Skulle dessa två köra lite för hårt i inledningen, vilket är känslan, så vill jag även ha med några bakifrån.

5 Petter Rags har aldrig, trots sin ålder, varit bättre och måste räkans då han är stark som en björn och miljondraget är 10 Diggers Elisas som gick i mål med vinstkrafter sist och såg bländande ut.

Avd 6, 2140m auto

Första dubbelavdelningen ser vidöppen ut i mina ögon och det är många ekipage som anser sig var bäst. Det brukar borga för högt tempo och mycket körning. Jag har funnit fler a roliga drag och spelar för skräll.

1 Baron Gift varnade jag för sist han vann på V75 som nästan ostreckad. Nu har hästen ett perfekt utgångsläge och hästen kommer att vara med och göra upp om det. 4 Peder Mykla är mycket lustigt streckad idag. Det är en kapabel rackare som dessutom är snabb som en vessla ut. Från spets är det en mycket bra chans till glatt odds. 6 Barkevious Mingo är ett lite lurigt spår idag, men i nuvarande form kan han göra mycket jobb på egen hand. Hamnar han inte för illa till i inledningen måste han med på alla seriösa kuponger.

Jag vill varna extra för tre bakspårshästar som jag anser är givna. 9 Antonio Tabac som jag vet att Stig H gillar, 10 Snyting som såg bättre ut än på länge sist och 11 Mellby Ciceron som tränar bättre än på länge enligt stallet.

Avd 7, 2140m volt

I avslutningen höjer jag två kusar över de andra och nöjer mig med dessa.

10 Merles Simoni har jag vurmat för många gånger här på sidan, men hon har inte fått till det på V75. Nu har hon dock en bättre uppgift och jag håller henne som en mycket bra chans! Jag vill dock även ha med 11 Lonely Star som på slutet visat upp en jäkla inställning. Gör hon om samma prestation som sist bli hon mycket svår att stå emot över upploppet!

Spelförslag: 2100 rader / 1050 sek
1. 10
2. 1,2,3,8,9,10,11,12
3. 2
4. 1,5,6,11,13
5. 1,2,3,5,10
6. 1,4,6,9,10,11
7. 10,11
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback