Reklam

V75-tips Färjestad

1 oktober 2016 at 00:10 - V75
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Efter en ganska ickespännande omgång sist gick det över en hel del pengar som vi istället ska fördela denna omgången. 57 miljoner till en ensam vinnare då det även kommer en hel del klöver från den Norska sidan då det är unionstrav. Jag går som vanligt för betydligt mer än bara kaffepengar och det är bara att hålla sig i min rygg om man är hen nog för sin hatt!

Sola i Karlstad verkar vara med oss i lagom till att pengarna ska fördelas. Fint väder för årstiden tackar vi extra för och det är till att köra med valfri balans för samtliga.

Spikarna

Jag nöjer mig med en spik här. Det är en sak att spela på chans när man pratar om att bli ensam på lappen, men jag spelar aldrig vårdslöst utan vill har teckning för alla mina streck. Nu är det bara en häst i omgången som orkar upp till mina höga krav för att få vara ensam på lappen och då blir det bara en...

Spiken som jag värderar till en "mycket god chans" är Flemmings Slide So Easy. Hästen har, sedan han kom till Flemming, utvecklats till en riktigt kanon - en kanon som ser ut som en balettdansör. Lätt i steget och liksom dansar över banan och kan springa skrämmande fort under lång tid. Det ser ut att gå på tok för fort i loppets inledning och det är vad jag vill åt när jag spikar från bakspår - håll i hatten!

Avd 1, 1640m auto

Redan i inledningen ställer det till sig för mig och det krävs många streck för den påläste. Favoriten 2 Sundsvik Mayday hänger mer än löst då hon inte kommer att kunna svara ledningen som många tror.

Jag är helt övertygad om att 3 Wizard Of Ousse flyger till spets då han är snabbare än en atomklyvning. Hästen ska dessutom köras barfota runt om för fösta gången om jag förstått min norske kontakt rätt och det är ett mycket roligt streck. Vidare är även 4 Nobel Amok given på lappen. Bestämmer sig mitt spetsbud för att släppa täten och köra på chans är det formtoppade Nobel Amok som är först att fråga - från spets är det hästen att slå.

Bakom dessa tre vill jag varna för 11 Broadway Apollo som är god för låga 11-tider och har härdats mot tuffare hästar än dessa tidigare under säsongen. Det är spåret som oroar annars hade han rankats etta på min lapp. Även 12 Triumf Kåsgård och 9 Önas Igor vill jag varna lite extra för. Båda dessa kommer från mersmakande insatser och gynnas om tempot blir hårt i ledningen. Sist med på lappen går de båda Untersteinerhästarna 5 Count Respose och 7 Hades Håleryd. Båda hästarna är mycket kapabla, men nog bäst över längre distans och rankas därför ner.

Avd 2, 2140m auto

I Klass II-loppet går jag ner på hälften av antalet hästar och tycker mig funnit fyra stabila kusar att luta mig mot.

4 Mood Indigo är mitt roliga drag i loppet. Hästen gjorde en finfin comeback sist efter lång vila och bör vara än bättre nu. Det tisslas om barfotabalans som lök på laxen och jag tror hästen tar spets vare sig han vill eller inte - så snabb är han ut! Bakom ledaren kommer 1 A Perfect Torkdahl att få ett kanonlopp. Hästen har visat strålande form i sina två senaste lopp och från ett perfket spår måste han räkas. Storställen i loppet är 7 Mister Cane som kommer med två raka i skön stil. Senast körde han i jänkarvagen och kunde gå runt ett bra gäng från sista platsen och med samma vagn på nu blir han lurig. Jag kan inte heller släppa favoriten 9 Trevi Dilli som ändå är en segerstaplare. Hästen möter dock många formtoppade djur och med tre vinster från framspår gör bakspåret nu att hon inte kommer att få något gratis - favorit i fara!

Avd 3, 2140m auto

I guld finner vi en stor favorit i 1 Västerbo Highflyer. Normalt bör hästen ha en toppchans då han kan öppna snabbt, men jag är inne på att 6 Knows Nothing kan snuva favoriten på spets och då är han sårbar.

Båda hästarna i ingressen är givna på lappen, men om mitt scenario ovan stämmer så kommer fler att bjudas in i segerstriden. Jag vill varna extra för 2 Thai Broadway som med lopp i kroppen och barfota runt om kommer att göra ett kanonlopp. Övriga som får rum på lappen är: 5 Västerbo Loveboat som fantomspurtade efter ett feglopp sist och 7 Cruzado Dela Noche som är en av landets bästa fyraåringar i debut mot äldre - intressant vad han kan uträtta.

Avd 4, 3140m volt

Näst följer ett ganska skralt långlopp där det skiftar vilt i kapacitet. Jag tycker mig funnit en häst på varje startvolt som duger och nöjer mig så.

På start tar jag med 3 Twigs Briard som har alla förutsättningar i världen att leda loppet runt om. Hästens insats under Elitloppshelgen har etsat sig fast på min hornhinna och gör han bara något nästan lika bra slår nog ingen här honom. 6 Heartbreaker V.S vet ni som läster mina tips att jag gillar skarpt och normalt hade jag nog singlat honom, men det är inte normalt nu. Hästen ska gå med skor och med vanlig vagn vilket är två minus. Han kan dock så mycket i grunden att jag betalar för honom ändå - med ett leende! Sist med på lappen går en häst som många tycker att det är dumstrut på om man streckar, men inte jag. 12 Sparkled Face är en häst som när hon är i form så kan hon slå vem som helst och det är hon nu! Hennes två senaste lopp har varit fruktansvärt bra och att hon är så bortglömd här är är en gåta även för en analytiker som mig.

Avd 5, 2140m auto

Här gör jag det enkelt för mig och streckar de två hästarna som normalt är ett halvt upplopp före de övriga.

6 Tekno Odin har slutat betäcka lagom till hösten och med det har storformen inställt sig. Hästen gjorde senast en makalös insats och kanske bara är bäst här. Jag garderar dock för att han riskerar svar av landsmannen Teddy Gutten Stöen och då riskerar en tung resa. Den som profiterar på detta är i så fall den nyblivna svenske mästaren 9 Odin Tabac som var tillbaka i vinnartagen sist efter skada. Hästen kan avsluta ruskigt snabbt och blir det kubbning i spets vill jag inte stå utan Westholms springare!

Avd 6, 2140m auto

Spik: 1 Slide So Easy

Avd 7, 2140m auto

I avslutningen önskar jag att jag hade mer kapital då det är ett mycket jämnt och spelvärt lopp. Efter många om och men har jag kommit fram till att det även här kommer att köras allt för fort i spets och det kommer att fälla de mest påpassade djuren.

Jag spelar istället tre roliga drag som alla har en lyrisk form att hänga upp allt på. Jag börjar med 5 Eder Bob som var lite seg senast efter vila och nu kommer att vara betydligt vassare enligt stallet. Hästen kommer att få en fin resa från sitt femtespår och honom ska in inte missa. Från bakspår startar 9 Sylvester D.K som nog aldrig varit bättre än för dagen. Hästen stoltserar med två raka segrar på låga 12-tider över aktuell distans och till tre procent skrattar jag hela vägen till banken när han nosar ut övriga. Sist med på lappen går en norrbagge och det är inte någon av de påpassade. 8 Stan Libuda gillade jag när jag såg honom på Jägersro näst senast. Hästen är stor i gången och kan hålla sin fart länge. Nu väljer man att prova honom barfota runt om och det tror jag är rätt medicin för typen av häst. Spåret är allt annat än bra, men med minsta flyt blir han farlig tro mig!

Spelförslag: 2880 Rader / 1440 sek
1. 2,3,4,5,7,9,11,12
2. 1,4,7,9
3. 1,2,5,6,7
4. 3,6,10
5. 6,9
6. 10
7. 5,8,9
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback