Reklam

Ugo Humbert-Viktor Troicki: 1

5 juni 2019 at 17:00 - Tennis, Storbritannien - Bath
4 jun 2019 at 19:04 (Uppdaterad 5 jun 2019 at 19:38) 04/06
107
+1
Kommentarer
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 145,00%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Surbiton. Underlag: Gräs.

Ibland måste man gissa lite och våga lita på sin gissning. Humbert är en ung spelare som precis kommit upp på hög nivå. Han har därmed inte hunnit med att spela någon gräsmatch på professionell nivå. Ett osäkert kort givetvis, men har man ett spel som det han har. Som är så extremt bra anpassat för spel på gräs, det är åtminstone en väldigt kvalificerad gissning att han kommer vara en väldigt bra grässpelare. Han är extremt offensiv, han har inget emot att komma fram på nät, han har tidigare varit som allra bäst på snabba inomhusgolv, jag tycker egentligen allt talar för att han kommer vara riktigt vass.

Troicki har en helt annan rutin av spel på gräs, och han är en väldigt bra grässpelare. Problemet för honom är att han inte längre är någon bra tennisspelare överhuvudtaget och av det man såg idag är han heller inte bra på gräs längre. Han var väldigt illa ute mot Rodionov och såg inte bra ut överhuvudtaget. 

Det är klasskillnad mellan spelarna här. Troicki är inte längre en av de 200 bästa spelarna i världen. Humbert är på väg mot att bli topp-50 i världen. Humbert är absolut ett lite osäkert kort, men jag går på min linje, jag tror han kommer vara bra på gräs, och jag tror han kommer vara klart bättre än Troicki.

Högst odds hos Bethard som alltid har högst återbetalning på tennis. 500 kronor boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback