Annons

Speltips : Ugo Humbert - Marcos Giron: 1

31 oktober 2023 at 16:00 - Tennis, Frankrike - BNP Paribas Masters
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 65-35%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
FastBet Till FastBet
Inte bara att Humbert är klart bättre. Det här ska passa honom jättebra spelstilsmässigt också.

26:a i världen nu, Humbert och snacka om att han smugit sig upp i toppen. För där är han nästan nu. Inget sådär superspektakulärt men han har samlat poäng under året och är nu uppe på sin bästa ranking någonsin efter att ha dippat ordentligt under förra säsongen. Välförtjänt också skulle jag säga. Han är en riktigt bra spelare.

Här möter han Giron som är rankad 59:a och redan där tycker jag det är lite konstigt det här. Giron är definitivt inte bättre än sin ranking. Man skulle kunna argumentera för att Humbert är lite sämre än sin ranking men i så fall är det marginellt. Humbert är den klart bättre av de här två.

Spelstilsmässigt ska det här passa Humbert bra. Han spelar i ett skyhögt tempo. Giron har egentligen inget emot tempo men den här typen av tempo, där motståndaren hela tiden går för vinnare. Det är riktigt dåligt för Giron som helst vill ha ett ganska enformigt bollande. Ovanpå detta har Humbert hemmaplan här och som den högst rankade fransmannen just nu kan han räkna med ett ordentligt stöd.

Ska man hitta något som talar emot så är det väl att de möttes i Basel förra veckan. Humbert vann, men det var en jättejämn tresetare. Jag tror dock det kommer gå enklare idag.

Allt över 1,50 i odds känns riktigt bra. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback