Annons

Speltips : Tomás Machác/Zhizhen Zhang - Harri Heliövaara/John Peers: 2

Matchcenter
8 februari 2024 at 17:40 - Tennis, ATP
Court 1, Palais des Sports de Marseille
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 107,30%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Dubbelmatch från Marseille det här. Singelspelare mot dubbelspelare och för mig är det givet att specialisterna är favorit här.

Singelspelare mot dubbelspelare och jämna odds. Jag brukar ju ha en böjelse för att gå på dubbelspelarna men man ska definitivt inte göra det så enkelt för sig. Det är från fall till fall. Men här tycker jag att det är, just det, enkelt.

För även om de gått riktigt bra i dubbel i några matcher nu, Machac och Zhang, de är liksom inga toppspelare på den här nivån som singelspelare direkt, och i dubbel, deras meriter är rätt begränsade.

Heliovaara och Peers har båda tidigare varit uppe som toppspelare. Båda två har sladdat ifrån lite och haft lite svårt att hitta rätt partner men nu tillsammans, bra val av båda skulle jag säga och de har definitivt kapacitet att ligga precis bakom den absoluta toppen.

Vi har helt enkelt det klart bättre paret här och oddset är riktigt lockande. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback