Annons

Speltips : Tomás Machác - Matteo Arnaldi: 2

Matchcenter
26 mars 2024 at 16:10 - Tennis, ATP
Grandstand
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Ibland är det solklart. Ibland är det nyanser som avgör ett spel. Här tycker jag det är det senare.

Två spelare som utvecklats på ungefär samma sätt det senaste året. Machac var under flera år en kapabel spelare på challengertouren men hade svårt att ta nästa steg rankingmässigt. Nu har han fått utdelning på den punkten, snart topp-50, och han har också redan visat att han är en bra atp-spelare. Arnaldi lite liknande. Han är lite yngre än Arnaldi i och för sig och fastnade aldrig på challengertouren egentligen men otroligt fin utveckling senaste året och han är nu redan etablerad på topp-50.

Så, vad skiljer då?

Väldigt lite skulle jag säga. Det som skiljer är väl egentligen bara något så enkelt som att jag tycker att Arnaldi är ett litet snäpp bättre. Lite tyngre, lite mer stabil, lite mer rejäl. Jag får också säga att jag inte tycker att Machac imponerade särskilt mot Murray i förra omgången. Arnaldi har imponerat desto mer i turneringen hittills.

Jämna odds med svag viktning åt Machac. Jag tycker att Arnaldi har favoritskapet och ja, då kör man.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback