Annons

Speltips : Tomás Machác - Karen Khachanov: 2

Matchcenter
19 januari 2024 at 01:10 - Tennis, Grand Slam |
KIA Arena
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Till Bethard
Det har varit en skaplig start på den här turneringen för Machac men kanske ändå att man ska ta det lite lugnt.

Han krossade Tiafoe i andra omgången av Australian Open, Machac. Otroligt bra gjort. Så klart. Tiafoe är åtminstone i närheten av att vara en toppspelare. Machac är också en kapabel rackare så även om det var en stro skräll, för sin ranking är han en kapabel spelare, utan tvekan.

Men hur ska man väga den där matchen mot hans vanliga nivå då?

Ja, som en jämförelse. Han började säsongen med att förlora mot Hijikata i Brisbane. Sen andra veckan på säsongen tog han två gem mot Bolt i Adelaide. Bolt som aldrig varit en atp-spelare och som i vanliga fall inte ens är bra på challengertouren. 

Det jag tror är helt enkelt att man nog ska ta det lite lugnt med värderingen av Machac. Khachanov är en toppspelare och jag tror också det kommer passa honom helt okej att möta Machac. Det är ett väldigt starkt utgångsbud att Khachanov bara är klart bättre här och jag tycker oddsen är alldeles för jämna. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback