Annons

Speltips : Tomás Machác - Andy Murray: 2

Matchcenter
6 februari 2024 at 16:00 - Tennis, ATP
Court Central, Palais des Sports de Marseille
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det är mörkt för Murray nu. Eller har varit i starten av året. Men han verkar ha tagit det väldigt bra, och jag tror att det är lite läge här.

I stort sett alla har skrikit det de senaste veckorna, bland annat jag. Murray borde kanske sluta nu, för det börjar se utsiktslöst ut. Murray själv har reagerat precis som man kan förvänta sig från just honom. Lite sådär gubbgrinigt att ingen jävel ska tala om för mig huruvida jag ska spela tennis eller inte. Nu ska det krigas, inte bara för att hitta någon slags nivå, utan också för att inte vika ner sig när folk pratar skit. Kort sagt, det som jag tror lite grann drivit honom under hela karriären. Att slå lite ur underläge, och bevisa för sig själv, men också för andra, att han kan något.

Nu förväntar sig alla att det ska fortsätta gå dåligt. Murray är nere på botten. Och jag tror det är ganska bra läge för honom här. 

Jag tror också att motståndet är lite passande. Machac är en kapabel spelare som värderas klart högre än sin ranking men faktum är att han är rankad 65 i världen och kanske att folk överskattar honom något efter att han slog Tiafoe i Australian Open. Machac är duktig på att hålla igång bollen med okej tempo men han har kanske inte de där riktiga vapnen. Det är väldigt väl anpassat det här för att Murray ska kunna stå och bolla tillbaka och kanske tråka ut Machac lite grann.

Skrällchansen är stor. 3 gånger pengarna är ett jättefint odds

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback