Annons

Speltips : Tjeckien - Australien: 2

Matchcenter
22 november 2023 at 16:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 25-75%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Hur ska de få ihop det här då, Tjeckien? Ja, svaret är väl att de inte riktigt kommer få det.

Uppställningarna till matcherna i Davis Cup kommer sent, bara några minuter innan matchstart, men ofta går det att gissa ganska bra. Som här.

Tjeckien kommer med Lehecka som klar etta och han kommer spela förstasingeln. Australien har De Minaur som lika klar etta. Lehecka har haft en ganska svag andra halva av säsongen där han haft problem med säkerheten i sitt spel. Jag skulle säga att De Minaur känns som en potentiell mardröm för honom spelstilsmässigt. De Minaur också en mycket bättre spelare. Mycket trolig matchvinst för Australien.

På andrasingeln troligen Machac för tjeckerna. Han är en topp-100-spelare som inte är ofarlig. Han kommer dock inte vara favorit. Australien kommer troligen köra med Popyrin som etablerat sig topp-50 på rankingen. Alternativet Purcell är också en topp-50-spelare och därmed bättre än Machac. Ingen given seger för Australien men de kommer vara favorit i andrasingeln.

Den riktiga dräparen för Tjeckien kommer dock här. Om de skulle skrälla och ta en singel så är de nog stekta ändå.

Australien har nämligen med Ebden, en av världens bästa dubbelspelare i år och han lär kompletteras med Purcell, också han en av världens bästa dubbelspelare. Tillsammans vann de för övrigt Wimbledon förra året. Det låter ganska giftigt, eller hur? De var förra året också i final i Australian Open, för att krydda dem lite extra som par. Tjeckien har med Pavlasek som är en dubbelspelare som kämpar för att få vara med på atp-touren. Vem som ska spela med honom, oklart. Australien ska inte kunna förlora dubbeln. 

Tjeckien lär behöva vinna båda singlarna för att vinna lagmatchen. Jag tror inte de vinner någon av dem. Det här ska vara en säker seger för Australien. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback