Reklam

Timrå - Karlskoga: 1

11 mars 2020 at 19:00 - Slutspelsserien
7 mar 2020 at 13:49 (Uppdaterad 11 mar 2020 at 21:33) 07/03
54
0
Chans (1-X-2): 56-19-25%
Spelvärde: 106,96%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Slutspelsserien

Den är lite sjuk den här slutspelsserien. Den kan nämligen avgöras direkt i stort sett. Man spelar en enkelserie med sex lag. Inte hemma och borta alltså utan fem matcher där de bättre placerade lagen får tre hemmamatcher. Om man spelat en grundserie med drygt 50 matcher kanske man inte hade behövt stressa igenom det som verkligen gäller något. Dessutom, det sjukaste, lagen startar på olika poäng. Här är lagen som startar på flest poäng. Timrå har 3 poäng, Karlskoga har 2 poäng. När de börjar alltså. Om Timrå vinner här kan deras marginal till närmaste lag mycket väl vara fyra poäng och att ta in det på fyra matcher, det är inte så lätt det. För att spä på orättvisorna, varför ska Timrå få hemmaplan mot just Karlskoga? Det blir mycket lotteri över det här.

Timrå vinner slutspelsserien

Timrå kommer ta hem den här slutspelsserien. Jag ser inget annat. De är det överlägset bästa laget. De har egentligen varit det näst bästa laget i Hockeyallsvenskan sen nyår men Modo hade ett försprång att gå på och Timrå orkade till slut inte riktigt. Nu blir det nog ändå de två som till slut får göra upp om den andra kvalplatsen till SHL för Modo rör knappast Björklöven och Timrå tar hem det här.

Karlskoga började säsongen bra och höll sig länge i toppen men andra halvan av serien har de verkligen inte varit lika bra och när jag jämför de här lagen de senaste veckorna är det lite klasskillnad.

Timrå drar igång med full fart och vinner här direkt.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback