Annons

Speltips : Taylor Harry Fritz - Jack Draper: 1

Matchcenter
19 april 2024 at 11:10 - Tennis, ATP
Centre Court, MTTC Iphitos
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 105,84%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Han har det tufft på grus, Draper. Hans spel passar inte för det överhuvudtaget och det har stundtals sett riktigt dåligt ut hittills under veckan.

Framme i kvartsfinal här, Draper. Det är väl bra, och det är ett bra resultat för honom på grus. För det är bara att säga som det är. Britter är oftast inte så välutbildade på grus, deras spelstilar passar sällan för grus och Draper, båda de där grejerna stämmer in på honom. Tresetare mot både Kopriva och Mölleker hittills under turneringen och i förra omgången mot Mölleker hade han rykt om inte Mölleker klappat ihop efter ett set. Mölleker, han är långt ifrån atp-touren så inte särskilt imponerande.

Fritz är en något bättre spelare än Draper men skillnaden här är att Fritz är klart bättre än han borde vara och helt okej på grus. Det räcker för att jag ska hålla honom som rejäl favorit till fint odds här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback