Annons

Speltips : Tallon Griekspoor - Arthur Fils: 2

Matchcenter
29 augusti 2023 at 17:10 - Tennis, Grand Slam |
Court 10, USTA Billie Jean King National Tennis Center
Uppdaterad
51
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-3
FastBet Till FastBet
Griekspoor är nu rankad på plats 25 i världen. Det är riktigt, riktigt sjukt det.

Han startade året rankad på plats 95 i världen som 26-åring, Griekspoor. Och det hade varit hans verklighet under hela karriären. Han har kämpat på challengertouren och klarat av att nöta sig nära atp-touren men inte känts nära att fastna där. 

I år har han haft några fantastiska turneringar. Två titlar och en finalplats på atp-touren. Det går liksom inte att snacka bort även om man ska säga de. Han vann i Pune där nivån var extremt låg. Han vann i Hertogenbosch där nivån alltid är låg. Och så gick han till final i Washington där...ja, rankingsnittet på de tre första spelarna han slog i den turneringen var väl 200 någonting. Lägg därtill att han var i semi i Rotterdam där det kanske inte heller behövdes sådär vansinnigt mycket.

Man kan alltid hitta sätt att snacka ner spelar men när det gäller Griekspoor skulle jag definitivt säga det. Att han är rankad 25 i världen, det är ett skämt. Någon slags topp-50-spelare är han, men inte mycket mer än så.

Fils är också rankad topp-50. Och man ska säga att han också plockat en del enkla poäng. Titeln han vann i Lyon, inte världens tuffaste turnering det heller. Till skillnad mot Grieskpoor är Fils emellertid i en stark utvecklingsålder där han fortfarande blir bättre och jag skulle säga att han definitivt är på väg uppåt i ranking.

Jag tycker inte det skiljer mycket alls mellan dessa två och jag tycker oddsen gör Griekspoor till alldeles för stor favorit.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Torsdag 25 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
21:00 Djurgården - Niederkorn: 1
1,30
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback