Annons

Speltips : Tallon Griekspoor - Alejandro Davidovich Fokina: 2

Matchcenter
31 oktober 2023 at 17:25 - Tennis, ATP
Court 1, AccorHotels Arena
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
FastBet Till FastBet
Äntligen har han nog lite form på gång, Davidovich och jag tror det räcker hela vägen för honom idag.

Att de här två spelarna är rankade 23:a respektive 28:a i världen. Det har jag ärligt talat svårt att ta in. Jag tycker egentligen inte att någon av dem är någon topp-30-spelare. Utan Davidovich kanske någon slags topp-40-spelare, Griekspoor, han ska nog inte vara mycket mer än topp-50. 

Men Griekspoor har fått till det otroligt bra i enstaka turneringar i år och det är att föredra snarare än att nöta sig till poäng under många veckor. Det har gett honom en bra ranking. Davidovich har haft problem med sin form stora delar av säsongen så att han hållit i sin ranking är faktiskt riktigt imponerande.

Davidovich slog Shelton i första omgången här och jag tycker han imponerade ordentligt med sitt säkra, ganska tråkiga spel. Han känns slutligen på gång igen och kanske ingen skräll att det sker här i Paris. Studsig hardcourt känns helt perfekt för Davidovich. 

Griekspoor slog Eubanks i sin första omgång här och det väl väl lite mindre imponerande. Eubanks håller inte riktigt för den här nivån och att Griekspoor var så pass pressat, inget som skrämmer.

Jag tycker också det är spelstilsfördel för Davidovich här. Det är upplagt för att han ska kunna göra det han gör bäst, stå och hålla i bollen och det blir upp till Griekspoor att försöka avgöra. Jag tror inte han klarar det mot en såhär säker motståndare.

För mig borde Davidovich vara favorit på oddsen

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback