Annons

Speltips : Sverige - Chile: 2

Matchcenter
12 september 2023 at 14:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Uppdaterad
128
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 17-83%
Spelvärde: 107,90%
Lägsta spelbara odds: 1,20
Units: 10/10
Hit/Miss:
FastBet Till FastBet
Dags för gruppspel i Davis Cup och att Sverige skulle ha någon chans att tala om här, direkt orealistiskt skulle jag säga.

Bäst av tre matcher i Davis Cup numera. Två singlar och om så behövs en avslutande dubbel. Lättare att skrälla än med det gamla femmatchersformatet. Men vad hjälper det när man knappt har chans att vinna en av matcherna. 

Sverige inleder mot Chile. En på papperet egentligen bra lottning. Chile har ett relativt svagt lag jämfört med många andra. Men man har fortfarande ett mycket starkare lag än Sverige som är sämst i hela det här gruppspelet, alla grupper inräknade. Men även, Davis Cup handlar också mycket om uppställningen. Hur väl det passar att möta en viss nation och här skulle jag säga att det passar Sverige ganska dåligt att möta Chile.

För Chile har en etta som är precis tillräckligt bra för att besegra Sveriges etta. Chile har Jarry, numera en topp-30-spelare, som etta medan Sverige kommer med Elias Ymer, rankad just innanför de 200 bästa som etta. Det skiljer kanske inte så mycket som det på rankingen kan se ut mellan dem, men det skiljer mycket, mycket. Jarry har en bra serve och ett tryggt grundspel att luta sig emot. Jag tror inte att Ymer ens kommer vara särskilt nära.

Chile har en svaghet i sin tvåa där de kan välja Garin som tappat det mesta eller någon av Tabilo och Barrios. Den här positionen är den som kommer sänka dem mot de starkare nationerna men mot Sverige kvittar det vem de väljer. Den spelare de väljer är mil bättre än Sveriges tvåa, Leo Borg, och Chile har därmed en given matchvinst här.

2-0 till Chile, mycket troligt. Om de skulle förlora en av singlarna så är det sen 50/50 någonting i en eventuell avgörande dubbelmatch så det finns en räddningsplanka där också.

1,30 är alldeles för högt. Korrekt odds är under 1,20.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Tisdag 25 Juni 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
00:00 Colombia - Paraguay: 1
1,73
Lägg spel
Måndag 1 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
14:00 Slutsegrare Wimbledon: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback