Reklam

Stefanos Tsitsipas - Roger Federer: 1

16 nov 2019 at 07:46 (Uppdaterad 16 nov 2019 at 17:27) 16/11
106
+2
Kommentarer
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 162,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Slutspelet. Underlag: Hardcourt.

Jag var tvungen att trimma värderingen här för att få spela åtminstone nio units på Tsitsipas. Systemet är lite försiktigt, så att säga när det gäller spel på höga odds men det här är absolut inget att snacka om. Det är ett självklar maxspel på Tsitsipas. Jag anser att det är över 40% chans att han vinner den här matchen.

Federer, fantastisk match mot Djokovic. Inget att snacka om. Den nivån kan inte Tsitsipas vara uppe på. Men mot Thiem och Berrettini då? Jag skulle säga att Federer var direkt dålig i dessa matcher. Federer är numera som absolut bäst mot Djokovic. Mot alla andra spelare håller han en annan nivå. Så att räkna med att han ska vara lika bra idag som mot Djokovic, stort, stort misstag.

Tsitsipas har totalt sett varit veckans bästa spelare. Grymma matcher mot Medvedev och Zverev, han vann både enkelt och otroligt imponerande. Sen igår en tajt förlust i en mycket kvalitativ match mot Nadal där Nadal gjorde sin klart bästa match udner veckan, inte mycket att säga om.

Federer har 2-1 på Tsitsipas i år, men Tsitsipas vann den stora matchen, den i Australian Open. Det här är en stor match igen, och är det något man inte kan säga om Federer så är det att han är de stora matchernas man. Han är heller inte som bäst när han har all press på sig. Det är därför han är som bäst mot Djokovic, han kan slappna av. Och ja, jag tycker oddset är helt obegripligt faktiskt. Supervärde och superchans att Federer faller här.

Högst odds hos Bethard. Starta ett konto där genom att klicka här och få 1000 kronor i bonus att spela för direkt på matchen.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback