Annons

Speltips : Stefanos Tsitsipas - Holger Rune: 1

Matchcenter
14 november 2023 at 14:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Ja, logiken säger att Rune kanske är lite bättre här. Men jag tycker logiken känns lite osäker.

Ja, Rune gjorde en jättebra match mot Djokovic. Men det gör han ju alltid, även i år. Mot spelare utanför toppen däremot, inte alltid lika bra och därför är jag helt enkelt inte övertygad om att han bara är bättre än Tsitsipas idag.

Tsitsipas åkte på en rejäl omgång av Sinner häromdagen. Sinner var riktigt bra ska sägas. Tsitsipas inte bra, men kanske att man ska ta även den matchen med en liten nypa salt. Det är ett annat motstånd idag för Tsitsipas.

Vad tror vi då här?

Ja, sista chansen för Tsitsipas som mycket väl kan ställas mot en för semifinal redan klar Djokovic på torsdag. Vinst idag och ett vunnet set då, det skulle faktiskt kunna räcka. Eller om han kanske kan vinna den matchen. Jag tror det är ett misstag att räkna ut Tsitsipas. Han är ofta bra när inte så mycket förväntas av honom.

Jag tycker också det är frågetecken kring Rune rent allmänt. Ja, han gör enstaka riktigt skarpa punktinsatser men tittar man på hans resultat generellt, det finns en anledning till att han kom in i slutspelet som sista spelare. Han har inte varit någon toppspelare under den här säsongen.

Jag tycker det skiljer för mycket i odds. Tsitsipas har en bra chans idag.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback