Annons

Speltips : Stefano Travaglia - Elias Ymer: 2

Matchcenter
22 november 2022 at 20:30 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
147
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 33-67%
Spelvärde: 105,86%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Atp-säsongen är över. Men challengertouren trummar på i några veckor till. Här med svenskt inslag. Till fint odds.

Årets sista turnering på hardcourt det här på challengertouren. Nästa vecka spelas två turneringar. Båda i Europa. Båda på grus, kanske lite märkligt nog. Så det här är avslutningen på grus. Ganska snabbt underlag inomhus i Italien.

Ymer mot Travaglia. Rätt intressant match faktiskt.

Många minns nog Travaglia. Under många år en bra spelare på challengertouren. Sen höjde han sig ordentligt och var helt okej på atp-touren under några år. Som bäst 60 i världen för bara ett och ett halvt år sen. Därefter, komplett ras. Han är nu rankad utanför de 300 bästa och ska man vara helt ärlig så finns det inte mycket som indikerar att han skulle vara så mycket bättre än så. Han vinner strömatcher på challengertouren. Han slår ibland spelare som är runt 300 i världen men så fort han möter någon som är topp-200 så blir det stryk och det oavsett underlag. 

Mot detta ska man ställa Ymer som är rankad 130 i världen som han ärligt talat alltid är. Svårt att hitta en spelare tror jag som så länge legat precis utanför de hundra bästa men som aldrig tagit sig in där. Han är hela tiden drygt hundra poäng ifrån. Sen är det rätt mycket på den här nivån. Det är vinst i ett par challengers som skiljer honom från att bli topp-100 och han vinner aldrig turneringar. SÅ han är nära utan att vara nära egentligen, så att säga.

Men stabil är han, Ymer. Bra är han. Och tittar man på vad Travaglia presterar just nu. Som sagt. Jag tycker väldigt lite talar för att Travaglia ska vara uppe på samma nivå som Ymer. 

Ymer vinner till fullt godtagbart odds.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback