Annons

Speltips : Srirambalaji Narayanaswamy/Jeevan Nedunchezhiyan - Dustin Brown/Aisam-Ul-Haq Qureshi: 2

Matchcenter
23 februari 2023 at 12:40 - Tennis, ATP
Court 1, Palais des Sports de Marseille
22 feb 2023 at 08:41 (Uppdaterad 23 feb 2023 at 14:24) 22/02
52
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Bet: 8
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Ibland är det svårt. Ibland ganska enkelt. Här en smått busenkel värdering skulle jag säga.

Dubbelspelare mot singelspelare är alltid mer eller mindre klurigt. Singelspelare mot singelspelare i dubbel, mycket klurigt. Dubbelspelare mot varandra, det minst kluriga. Och här känns det extra enkelt skulle jag säga.

Indierna Balaji och Nedunchezhiyan har en acceptabel ranking. De är båda precis innanför de hundra bästa i världen i dubbel. Men ska man vara riktigt ärlig har de sladdat ett tag. De har tidigare, för ett gäng år sen, nosat på atp-touren både vad gäller ranking och nivå. Nu skulle jag säga att det bara är rankingmässigt som de nosar på atp-touren. De lyckas behålla sin ranking på att challengertouren blivit urvattnad gällande dubbelspecialister och de har också en fördel av sin geografiska placering. Är man runt hundra i världen på att spela asiatiska turneringar så hade man varit kanske 150 om man bara spelat i Europa. Så stor är skillnaden.

Qureshi börjar komma till åren, snart 43 år gammal. Han är inte den spelare han var för ett gäng år sen när han var en absolut toppspelare men man kan väl jämföra honom med indierna som är motståndare här. Han spelar bra mycket tuffare turneringar, spelar lite färre turneringar också, men är ändå bättre rankad än indierna. 

Här tillsammans med Brown, Qureshi. Brown som nu äntligen börjat satsa helt och hållet på dubbel. För sent, tyvärr. Hade han dragit igång sin dubbelsatsning för 10 år sen hade han kunnat bli en toppspelare. Nu har han hunnit bli sämre innan han slutade med singel för att spela dubbel. Men jag tycker definitivt han har kapacitet för atp-touren och även han är bättre än indierna.

Vårt par bättre. Varken mer eller mindre. Och skillnaden är tillräckligt stor för att spelet ska vara givet när oddsen är jämna. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback