Annons

Speltips : Srirambalaji Narayanaswamy/Andre Begemann - Francisco Cabral/Henry Patten: 2

Matchcenter
27 mars 2024 at 16:50 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 30-70%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det har inte varit många maxspel i år men här kommer ett solklart sådant.

Det här ska verkligen inte vara något snack om saken överhuvudtaget.

Balaji har spelat på challengertouren i hur många år som helst och senaste åren har han ofta haft en bra ranking, ibland topp-100 i världen i dubbel. Det ska dock sägas att mycket bygger på att han spelar enormt mycket och ofta hittar svaga startfält. När han väl tittat in på atp-touren har han i stort sett alltid varit helt chanslös och det gäller även när motståndet på challengertouren blir för tufft. Här spelar han med Begemann som i år kom tillbaka från att tidigare ha slutat. Efter att han kom tillbaka har han inte varit någon vidare bra spelare på den här nivån.

Cabral/Patten är ett par som för mig mer håller till på atp-touren än challengertouren men under mastersveckor som denna har de inget annat val än att kliva ner på challengertouren då de inte kommer in i mastersturneringarna. Inte så överdrivet långt ifrån dock. De är båda rankade runt 50 i världen i dubbel och då är man där, precis på gränsen till att få vara med i åtminstone nästan alla turneringar. På challengertouren skulle jag hur som helst säga att de egentligen är för bra. De ska inte förlora på den här nivån.

Klasskillnaden är där, och oddset på vårt par är för bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback