Annons

Speltips : Spanien - Tjeckien: 1

Matchcenter
13 september 2023 at 15:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Uppdaterad
4
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 79-21%
Spelvärde: 104,28%
Lägsta spelbara odds: 1,27
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
FastBet Till FastBet
Onekligen lite skadeskjutna den här veckan, Spanien men i den här matchen spelar det ingen roll.

Det är inte så komplicerat i Davis Cup nu för tiden, nu när matcherna spelas i bäst av tre matcher, två singlar och en dubbel. Det är ganska lättberäknat, så att säga. Väldigt lite kan hända som förut kanske kunde hända. Att nyckelspelare skadar sig under helgens gång och så vidare.

Här Spanien mot Tjeckien där det känns osannolikt att Spanien ska förlora. 

Vi kan väl börja med den match som är helt klar för spanjorerna. Tvåorna, Bautista för Spanien mot Machac för Tjeckien. Det är bara att bocka av den. 1-0 för Spanien.

Sen kommer ettorna, Davidovich mot Lehecka och jag skulle säga fördel för Davidovich. Lehecka är kapabel, men Davidovich mer stabil och även hemmaplan för Spanien. Trolig matchvinst för Spanien.

Sen, om Lehecka skulle slå Davidovich, har vi en dubbelmatch där spanjorerna har med Granollers, en världsspelare i dubbel. Oklart vem han spelar med, men spanjorerna blir favorit i den här matchen för Tjeckien har inte jättemycket att komma med. Det blir en halvtaskig dubbelspelare, Pavlasek i par med en singelspelare där.

Spanien må vara lite skadeskjutet då Alcaraz lämnat återbud men åtminstone den här matchen bara ska de klara ändå.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback