Annons

Speltips : Slutsegrare Wimbledon: Carlos Alcaraz

27 juni 2022 at 13:00 - Wimbledon
8 maj 2022 at 12:21 (Uppdaterad 23 jun 2022 at 11:06) 08/05
157
+1
Lägsta spelbara odds: 5,00
Units: 4/10
Bethard Till Bethard
Visst finns det frågetecken kring Alcaraz som grässpelare men med eller utan frågetecken, 9 gånger pengarna på att världens bästa spelare vinner är högt.

Nu är han bäst i världen, Alcaraz och är man bäst i världen, då ska man nog trots allt alltid ses med vinstchans. Det ska Alcaraz också ses med i Wimbledon 2022 i sommar.

Det som talar emot honom är förstås gräset. Han har bara spelat två matcher på gräs, båda i Wimbledon förra året och han var värdelös i båda två. Han spelade en femsetare mot Uchiyama och fick sen storstryk mot Struff. Det andas inte slutsegrare i Wimbledon om det precis. 

Det man dock ska veta är att Alcaraz inte var så bra då. Han hade strax innan förlorat mot Struff i raka set i Franska öppna också. Och innan det, då spelade han fortfarande på challengertouren. Så när han spelade Wimbledon förra året, då var han 50 i världen kanske någonting. Att han spelade som han gjorde var inte jättekonstigt.

Det har dock hänt saker sen dess. Han har gått och blivit bättre än alla andra tennisspelare som finns. Och han har ett spel som verkligen borde passa hur bra som helst på gräs. Han kommer ha ett par turneringar på sig till förberedelse och kanske mest av allt. Han är bäst i världen nu. Om närmare två månader, då kan han faktiskt vara klart bäst i världen.

Han är ingen favorit i Wimbledon 2022 i nuläget men han måste ses med en betydande chans och 9 gånger pengarna är alldeles för högt.

Fler speltips hittar du här!

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback