Annons

Speltips : Slutsegrare US Open: Carlos Alcaraz

28 augusti 2023 at 17:00 - Tennis, USA - ATP - US Open, Qualification
Uppdaterad
235
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 38%
Spelvärde: 171,00%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Att spela på slutsegrare i kommande Grand Slam-turneringar under en pågående Grand Slam-turnering har tidigare visat sig lönsamt. Nu ska vi göra det igen.

Ni som varit med ett tag här på Betting minns säkert spelet på Federer att vinna Wimbledon för några år sen. Han visade under Australian Open att han fortfarande var att räkna med men Wimbledon-oddsen hängde inte med på det. Han spelades då, under Australian Open, till 7 gånger pengarna på att vinna Wimbledon, vill jag minnas att det var. När det väl var dags för Wimbledon var han favorit till att vinna titeln där och han vann.

Människor, och därmed spelmarknaden, tenderar att vilja ha resultat, svart på vitt, innan man tar ställning. Jag behöver inte det. Efter 20 år med tennisen litar jag på det jag ser. Och nu ser jag att något händer, även om resultaten, det svarta på vita, kanske ännu inte finns. 

Jag ser en upplaga av Franska öppna där det så här långt bara är en spelare på banan. Alcaraz har redan besegrat bra spelare utan minsta problem utan att ens gå för fullt och om jag får gissa så kommer turneringen fortsätta underfär så. Alla kan falla i en enskild match. Det är definitivt inte säkert att Alcaraz vinner. Men går det som jag tror så kommer det visa sig att han är helt överlägsen även under turneringens slutskede. Jag tror att det är styrkeförhållandena i toppen nu. Alcaraz är överlägsen och så kämpar de andra där bakom.

Jag tror inte att Alcaraz vinner Wimbledon. Han var så anskrämligt dålig på gräs förra året att jag har svårt att se att han ska hinna få till det där till årets turnering. Även om han kommer vara den bästa spelaren i startfältet men gräs är speciellt. Jag tror inte han klarar det där.

Men sen har vi US Open i slutet av sommaren. Turneringen där han är regerande mästare. Han spelas just nu som tredjehandsfavorit i den turneringen vilket jag skulle säga är direkt obegripligt.

För jag ser ju vad jag ser. Jag ser honom i mina ögon vara helt överlägsen i Franska öppna. Grus, ja det är väl bra för honom, men han är egentligen ännu bättre på hardcourt. 

Enligt oddsen är Djokovic favorit till att vinna US Open. Medvedev andrahandsfavorit. Och Alcaraz tredjehandsfavorit. Det är förstås helt fel, för Alcaraz är nu den klart bästa spelaren av de där tre. Man måste också se möjligheten att han under sommaren kommer fortsätta ta steg framåt och då är det faktiskt inte helt omöjligt att han är angränsande till oslagbar i slutet av sommaren.

Alcaraz klar favorit till att vinna US Open. 4,50 i odds. Det är ett bra spel det.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback