Annons

Speltips : Slutsegrare Estoril: Casper Ruud

3 april 2024 at 15:00 - Tennis, Portugal - Estoril Open | f
Uppdaterad
8
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 37%
Spelvärde: 105,45%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Vem vinner veckans turnering i Estoril? Jo, det tror jag att Ruud gör.

Det är tre ganska dammiga atp-turneringar som inleder grussäsongen den här veckan om man ska vara riktigt ärlig. Den enda vettiga av de tre turneringarna är dock den i Estoril och det är därifrån vi plockar det här spelet.

28-lottning vilket innebär att de tre högst seedade spelarna står över första omgången. Eller ja, faktiskt de tre högst seedade spelarna Ruud, Hurkacz och Musetti plus kvalförloraren Gasquet som fick överta fjärdeseedade Davidovich plats när spanjoren drog sig ur sent. Hurkacz och Musetti på samma halva, den undre, Ruud ganska ensam på sin övre halva faktiskt. Det finns egentligen bara en enda spelare som borde kunna vara något slags hot mot honom, Monfils. Men även om Monfils spelat bra nu senaste veckorna, är han bra nog för att slå Ruud på grus? Jag tror det inte. 

Ganska pålitlig också, Ruud. Man vet vad man får från honom. Nu är hans form åtminstone inte dålig och jag tycker mycket talar för att han vill göra en rejäl start på sin grussäsong.

I en eventuell final kan det bli Hurkacz, som är direkt svag på grus, eller Musetti som absolut är en bra spelare, och extremt grusspecialiserad, men Ruud kommer vara storfavorit i den eventuella matchen.

När jag lägger ihop oddsen på Ruuds matcher mot de fyra förmodat tuffaste motståndarna så landar jag någonstans på knappa 3 gånger pengarna men sen är det ju inte säkert att Musetti exempelvis går till final. Monfils kan floppa ut sig innan kvartsfinalen, och så vidare.

Jag tycker det finns värde i oddset 2,85 på att Ruud vinner i Estoril. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback