Reklam

Slutsegrare: Alex De Minaur

5 november 2019 at 14:00 - Juniorslutspelet
4 nov 2019 at 09:16 (Uppdaterad 10 nov 2019 at 05:51) 04/11
105
+3
Chans: 49%
Spelvärde: 134,75%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 9/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Turnering: Juniorslutspel Milano. Underlag: Hardcourt.

Tycker det känns helt givet att plocka en slutsegrare från Milano som oddsen sitter. Det ska bara vara en man på banan den här veckan.

Ingen Tsitsipas, Ingen Auger-Aliassime och ingen Shapovalov. Det blir bara De Minaur kvar av de riktigt bra spelarna i den här årskullen och därmed tycker jag att det faktiskt inte ska vara något större snack om saken.

De Minaur är numera topp-20 i världen och det med mersmak. 18:e plats just nu, och han kommer nästa säsong ganska snabbt klättra upp mot att knacka på dörren till topp-10. Så bra är han redan nu. Jämför man det med motståndet här så bara ska det räcka hela vägen.

Tiafoe andrahandsfavorit, han är inte ens favorit i sin första match mot Sinner. Runt 50 i världen, Tiafoe. Tredjehandsfavorit är Humbert som inte ens är i närheten av De Minaurs nivå. Han kom in som reserv här, Humbert. Sinner, som behövde ett wildcard för att komma in här och just blev topp-100 är fjärdehandsfavorit och ja, ni förstår. Det är en markant skillnad mellan De Minaur och de andra i nivå.

Speciella förutsättningar i den här turneringen med lite andra regler än annars, men De Minaur fick känna på det förra året och jag ser inget i reglerna som skulle tala emot honom, snarare tvärtom.

Han kommer ta sig vidare enkelt från gruppen och sen kommer han vara storfavorit i både semi och final. Jag tycker faktiskt värdet i 2,75 känns riktigt rejält.

Oddset finns bara hos Unibet. 100% bonus upp till hela 2000 kronor där just nu.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback