Reklam

Slovakien - Finland: 1

Matchcenter
11 maj 2019 at 20:15 - Hockey, World Championship
8 maj 2019 at 15:47 (Uppdaterad 11 maj 2019 at 22:43) 08/05
Kommentarer

Ishockey VM

Chans (1-X-2): 34-23-43%
Spelvärde: 129,20%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-4
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Detta blir den andra matchen för båda lagen. Dagen innan möter Finland Kanada och Slovakien möter USA.

Slovakien står som bekant värd för årets VM. Man har även fått hem 6 NHL spelare samt 3 AHL spelare. Det är ett intressant lag man har, där backbesättningen är riktigt bra. Sekera, Marincin, Jaros och Cernak i defensiven är några riktiga bjässar från NHL. I mål lär Rybar starta, som till vardags håller till i AHL laget Grand Rapids. Framåt har man stjärnor som Panik och Tatar. 

Slovakien träningsspelade i tisdags mot Norge. Den matchen slutade 3-2 efter förlängning. Dock vanns skotten med 45-17. Det säger en del om kapaciteten i årets Slovakien. 

Finland kommer till spel med ett medelmåttigt lag denna gång. Förra året hade man stjärnor som Rantanen, Aho, Teräväinen med flera. I år får man förlita sig på laginsatsen. 

Man plockade in 2 försvarare och en målvakt från Kärpät, som nyligen avslutade ligaspelet. Finalen vanns av HPK, men inte en enda spelare från det laget fick någon VM biljett. Tränare Jalonen förstärkte alltså defensiven med rutinerade Ohtamaa och Hakanpää.

Känns som laget har fortfarande en del att bevisa i spelet 5 mot 5. Man var bra i PP under Carlson turneringen, där de flesta målen tillkom.

Denna match känns vidöppen. Att då få 3.80 är riktigt fint värde på hemmanationen. Man kommer ha ett enormt stöd och kunna spela lite över sin förmåga tack vare det. Att denna match avgörs i spelformen "special teams", är en ganska stor sannolikhet. Alltså att powerplay blir nyckeln till vinst alltså. Det kommer vara mycket kamp, där 2 bra defensiv ställs mot varandra.

Jag trodde aldrig att oddsen på Slovakien skulle vara över 3 gånger pengarna. Värde!

Marknades högsta odds 3.80 hittar du hos Interwetten som även har en fin bonus på 100% upp till 1000 kr!

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback