Annons

Speltips : Serbien - Storbritannien: 2

Matchcenter
23 november 2023 at 16:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 148,40%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Oj. Det här. Var ett felodds.

Det är inte varje dag man ser såna här felodds på högsta nivå faktiskt. Helt osannolikt. 

Storbritannien fick ett avhopp för några dagar sen. Murray kommer inte till start, men helt ärligt, jag tror det kanske bara är bra för dem. För han hade ändå inte platsat i singelspelet men samtidigt hade det nog varit svårt för dem att bänka honom.

Norrie blir det på förstasingeln för britterna. Viktigt att ställa in honom där hur dålig han än är så de sen får rätt spelare på andrasingeln. För Serbien har en viss Djokovic i laget så det spelar ingen roll vilken spelare Storbritannien har på förstasingeln. Norrie är totalt ur form, men hans ranking är deras viktigaste tillgång. De kan sätta honom på förstasingeln och genom det få sin just nu bästa spelare på andrasingeln.

För britternas bästa spelare just nu är antagligen Draper. Han har i år som alltid haft sjuka skadeproblem men han kunde spela nu under hösten då han först vann en tuff challenger i Bergamo och sen vann han atp-titeln i Sofia veckan efter. Jag skulle säga att om Draper skulle få spela en hel säsong är han någonstans mellan 20 och 30 i världen, minst. Han kommer få möta Djere här i andrasingeln. Draper mot Djerew inomhus. För mig är valet av favorit givet. Draper är knapp favorit. Kan blir Kecmanovic också för serberna. Draper favorit där också. 

Om det står 1-1 inför dubbeln, vilket är troligt, kommer serberna försöka med Djokovic i dubbeln. Han är så klart inte dålig i dubbel, men han är långt ifrån så fantastisk som man kan tro. Vem han ska spela med här, det är lite oklart. Serberna har ingen dubbelspecialist med sig och ingen spelare som är särskilt bra i dubbhel. Britterna kommer med Salisbury som vann slutspelet och Skupski som är rankad tvåa i världen tillsammans med sin ordinarie partner Koolhof. Storbritannien storfavorit i en eventuell avgörande dubbelmatch.

Det är jämnt och ovisst, men jag tycker Storbritannien är favorit till att vinna den här matchen. Djokovic inflytande övervärderas något alldeles otroligt. Oddset är fantastiskt och självklart maxspel.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback