Annons

Speltips : Serbien - Slovakien: 1

Matchcenter
2 februari 2024 at 15:00 - Tennis, Davis Cup Finals
Kraljevo Sports Venue
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 75-25%
Spelvärde: 102,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-4
Bethard Till Bethard
När det ska tillräckligt mycket till för att de ska förlora kan favoriter kännas väldigt trygga i Davis Cup trots låga odds. Här har vi en sådan.

Serbien mot Slovakien. Det låter ju onekligen som en ganska enkel affär för Serbien och jag tror det blir så, även om Djokovic inte finns med i uppställningen den här gången.

Djere, Kecmanovic och Lajovic har Serbien med som singelspelare. Det hade passat med grus tänker man kanske då och jodå, de har satt ihop en grusbana inomhus, serberna. Nu när de gjrot det, kanske lite märkligt att Djere ställs över den första dagen. Som det ser ut i alla fall. Men Lajovic är ju den av dem som är mest grusspecialiserad och Kecmanovic är också bra på grus. 

Slovakerna har Klein och Molcan att tillgå och det är bara att säga som det är. De är inga dåliga spelare men ingen av dem är topp-100 just nu och ingen av dem håller väl riktigt för spel på atp-touren medan samtliga tre serbiska singelspelare spelar just där. 

Dubbeln då? Serberna har den bästa dubbelspecialisten i lagmatchen i form av Cacic också. Så även där kommer det vara plus för serberna.

Serbien favorit i samtliga eventuella delmatcher. Då blir oddset riktigt bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback