Annons

Speltips : Sebastian Ofner/Philipp Oswald - Alexander Erler/Lucas Miedler: 1

Matchcenter
2 april 2024 at 17:45 - Tennis, ATP
Court 4, Royal Tennis Club de Marrakech
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 32-68%
Spelvärde: 137,60%
Lägsta spelbara odds: 3,13
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Ibland kan faktiskt spelarnas nationalitet vara en faktor när man värderar oddsen. Här är det just så.

Erler/Miedler är ett sånt där par som vissa nog börjar ha lite respekt för på atp-touren. Väldigt effektiva, väldigt stabila, de vinner sina matcher. Men om det är deras kompisar då? Som istället minns Erler och Miedler som de extremt medelmåttiga singelspelare de i grunden är och var innan de gick över till att satsa på dubbel? Då tror jag respekten är i princip obefintligt.

Inte blir det bättre av att de här möter Österrikes stora dubbelspelare de senaste åren. Oswald som en gång var uppe som en av de bättre på atp-touren. Han är nog inte livrädd för Erler och Miedler så att säga. Kanske snarare lite tvärtom att Erler och Miedler har en viss respekt.

Och så har vi Ofner, en spelare i samma generation som Erler och Miedler. Den klart bästa av dem som singelspelare. Han är inte heller rädd för det här motståndet.

Erler/Miedler är definitivt det generellt bättre och mer stabila paret, men förutsättningarna gör att i just den här matchen tycker jag att skrällchansen är stor och jag tycker oddset är jättebra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback