Annons

Speltips : Sebastián Báez/Bernabe Zapata Miralles - Alex de Minaur/Jason Murray Kubler: 1

Matchcenter
11 maj 2023 at 15:35 - Tennis, ATP
Court 4, Foro Italico
Uppdaterad
32
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 31-69%
Spelvärde: 136,40%
Lägsta spelbara odds: 3,23
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det kommer vara läge att spela emot Kubler många gånger i år. Det här är en av gångerna.

Det gick bra för Kubler på challengertouren förra veckan. Han och Peers vann den starka challengern i Frankrike. Mycket bra gjort. Peers givetvis för bra för challemngertouren men de mötte några bra par och ja, bra gjort.

Kubler vann Australian Open med Hijikata. I övrigt har han radat upp förluster i år och även om han alltså vann på challengertouren förra veckan. Jag tycker det är jättefrågetecken kring vilken nivå han egentligen håller. Det jag inte kan gå med på är att han ensam skulle vara ett riktigt starkt kort i dubbel på den här nivån. Här tillsammans med De Minaur som spelar väldigt lite dubbel, och är direkt svag i dubbel. I princip ingen av hans starka sidor får något direkt utlopp i den här spelformen.

Här har vi grus. Spelet blir väldigt likt singel. Särskilt när singelspelare möts. Här kommer det bli ett tungt bollande från baslinjen och jag skulle säga att det till och med är troligt att Baez och Zapata Miralles kan vara bättre i den spelformen. 

Sen så litar jag med på australiensarnas fokus och så vidare. Därför blir de klara favoriter. De är det trygga valet. Men oddset på vårt par är på tok galet för högt sett till möjligheten. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback