Reklam

SCL Tigers - Örebro HK: 1

Matchcenter
17 augusti 2018 at 19:30 - Hockey, Club Friendlies
17 aug 2018 at 11:59 (Uppdaterad 17 aug 2018 at 21:54) 17/08
Kommentarer

Träningsmatch

Chans (1-X-2): 40-20-40%
Spelvärde: 124,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-5
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Fyrklubbsturnering i Tyska Köln när Langnau möter Örebro. Två lag som verkligen kommer till spel med spritt resultat från första matchen.

Starten i Köln var verkligen inget som passade Örebro. Laget mötte SHL-laget Rögle och föll med hela 2-6 efter att ha förlorat den första perioden med hela 0-4. 
Skillnad var det för Langnau som besegrade värden för turneringen Kölner med 3-2. 
Langnau som spelade för överlevnad i schweiziska ligan har en intressant trupp kommande säsong och mot svenska Örebro är oddset alldeles för bra för att låta bli.

Vad talar för Langnau Tigers:
► Örebro har rört om i grytan ordentligt i spelartruppen och har flera nyförvärv. Intressanta sådana ska tilläggas, men laget är långt ifrån samspelt och det är många importspelare som ska komma överens. 
► Inget av lagen är några topplag i respektive liga. Däremot är skillnaden mellan ligorna inte alls lika stor och med ett Langnau som har flera bra spelare; A. Thuresson, M. Johansson, A. Gagnon och A. Glauser för att nämna några klart likvärdiga som Örebro's trupp.
► Utvisningar och irriterat hos Örebro. Fallet mot Rögle grundlades tack vare ett odisciplinerat lag med mängder av utvisningar och svagt boxplay. Av sex mål släpptes tre in med färre spelare på banan.
► Flera bra spelare riskerar att saknas hos Örebro. Nick Ebert, Rasmus Rissanen, Tyson Spink, Jere Sallinen och Rodrigo Abols är alla oklara om dom kan spela detta möte.

Vad talar emot:
► Örebro har ett intressant och spännande lag som ses lite som en outsider inför SHL-säsongen. Laget har spetsat in truppen rejält med spelare som A. Palushaj och K. Näkyvä.
► Langnau är inget topplag och förlorar fler matcher än vad laget vinner under en säsong. Målvaktssidan och backsidan är inget utstickande utan där finns det en hel del osäkerheter.
► Det är en internationell träningsmatch där inget av lagen har särskilt med fans på plats och det går diskutera hur intresserade vissa spelare är av dessa tillställningar.

Oddset på en "hemmaseger" är alldeles för bra för att låta bli. Örebro imponerade verkligen inte mot Rögle och lagets defensiv är långt ifrån stabil. Laget har många importer och nya spelare vilket gör att det kommer ta tid innan lagsammanhållningen är på plats. 

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback