Annons

Speltips : Santiago González/Édouard Roger-Vasselin - Nathaniel Lammons/Jack Withrow: 1

Matchcenter
11 mars 2023 at 20:10 - Tennis, ATP
Stadium 7, Indian Wells Tennis Garden
Uppdaterad
51
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 108,30%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Dubbelmatch från Indian Wells. Helt jämna odds. Det är fel. Det finns en favorit.

Ibland skulle man bara vilja skriva som det är. I det här fallet, oddsen är jämna, det ena paret är bättre, och då ska man naturligtvis spela. Men det blir ju inte så mycket underhållning kanske. Även om det här faktiskt inte är mycket mer än så. 

Den stora grejen här är egentligen att amerikanerna Lammons och Withrow hamnat för högt upp på rankingen. De har spelat på challengertouren i, jag höll på att säga hundra år, men så är det förstås inte. De är runt 30 år båda två. Men de har spelat där i många år och att de nu är uppe på topp-50 på rankingen och därmed snudd på cementerade på atp-touren, jag tycker det är högst anmärkningsvärt för de är verkligen väldigt medelmåttiga i grund och botten.

Motståndet här består av Gonzalez och Roger-Vasselin som är bättre rankade. De är båda topp-30 på dubbelrankingen. Men inte bara det. De är dessutom mycket bättre. De håller en nivå där de är bakom de bästa paren men klart på övre halvan av atp-touren. Så är det definitivt inte för amerikanerna.

Sen finns det en sak här som måste sägas. Lammons/Withrow var i final i Acapulco veckan som var. Deras bästa resultat någonsin och de slog där just det här motståndet i första omgången. Det går så klart inte att helt bortse från, men betydelsen ska heller inte överdrivas.

Blixten slår troligen inte ner två gånger i rad. Gonzalez/Roger-Vasselin är klara favoriter här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback