Annons

Speltips : Santiago González/Édouard Roger-Vasselin - Máximo González/Andrés Molteni: 1

Matchcenter
14 november 2023 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
De två förlorarna från första omgången vilket gör den här matchen extra viktig så klart. Jag tror det blir det mest formstarka paret av dem alla som tar chansen.

Jag ska inte säga att förloraren här kan glömma semifinal i slutspelet men det är väl inte så långt därifrån. I alla fall Gonzalez/Molteni är nog helt borta vid förlust i och med att de förlorade sin första match i raka set. Och jag tror också att det blir så.

För Gonzalez/Roger Vasselin gjorde egentligen en bra match mot Granollers/Zeballos i första omgången. De vann första set enkelt och var med bra i andra men tappade lite och sen förlorade de supertiebreaket, små marginaler där. De var det formstarkaste paret inför slutspelet och jag tycker inte den första matchen indikerade något annat. De känns riktigt bra just nu.

Gonzalez/Molteni kom i slutspelet som det kanske svagaste paret. De gjorde ingen dålig match i första rundan men det är bara att säga som det är. De kanske inte riktigt hör hemma här och hardcourt är inte deras starkaste underlag.

Allt sammantaget. Gonzalez/Roger Vasselin är klart bättre och jag tycker oddset håller riktigt bra än så länge.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback