Annons

Speltips : Okänt event: 2

1 november 2023 at 15:30 - Tennis, ATP
Uppdaterad
6
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 107,73%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
De är riktigt vassa när de väl spelar, ryssarna Khachanov/Rublev och jag tror knappast det kommer vara nåt undantag här i Paris.

De har vunnit en mastersturnering i år, Khachanov/Rublev. De vann i Madrid i somras. Men även utanför det. De spelar de flesta mastersturneringarna, och nästan alltid är de bra även om de ofta förlorat mycket knappt mot starkt motstånd. Senast 8-10 i supertiebreak mot ett av årets bästa par, Bopanna/Ebden i Shanghai. Ser man på de turneringar de spelat i år så har de faktiskt inte floppat en enda gång utan de har bara förlorat mot riktigt bra par. Det jag försöker komma till är att det är lätt att tänka att singelspelare ibland är lite omotiverade och opålitliga i dubbel. Det stämmer inte för ryssarna. När de väl spelar brukar de allvar varje gång.

Gille/Vliegen har en bra ranking efter finalplatsen i Franska öppna i somras men de är knappast på övre halvan av atp-touren i spelstyrka och det är på grus de är farliga. De är inget starkt kort i den här turneringen. Lite spelstilsproblem här också kanske då de gärna stannar kvar en del vid baslinjen. Det kommer inte funka så bra mot två av världens bästa singelspelare från just baslinjen.

Jag håller ryssarna som knapp men klar favorit och jag tycker därmed att de jämna oddsen är felaktiga.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Feedback