Annons

Speltips : Sander Gille/Joran Vliegen - Albano Olivetti/David Vega-Hernandez: 2

Matchcenter
2 maj 2023 at 15:10 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
18
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 114,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Riktigt stark challenger i Frankrike den här veckan och i synnerhet dubbeln håller hög nivå då dubbelspelarna gärna trycker in en extra turnering mellan mastersturneringarna.

Det blev flopp i Madrid för Vega Hernandez som i Madrid tillsammans med sin ordinarie partner Matos föll mot riktigt svaga spanjorer. Inte likt dem faktiskt. De är normalt bland de stabilare paren på touren. Inte nära toppen, men väldigt stabila. 

Det är väl inte en alltför långsökt gissning att Matos ville åka hem till Brasilien och att Vega Hernandez därför kör en vecka tillsammans med Olivetti här. Ingen dålig ersättare dock. Olivett är högkapabel och precis på gränsen mellan challenger- och atp-touren.

Belgarna Gille/Vliegen är stabila. Också de lite mellan challenger- och atp-touren. Möjligen inte riktigt uppe på sin högsta nivå dock och ja, inget som skrämmer helt enkelt.

Kvalitén i vårt par är lite högre skulle jag säga. Vega Hernandez är matchens bästa spelare och Olivetti knappt sämre än motståndarna. Sen är belgarna supersamspelta, det är inte vårt par. Därför är belgarna favoriter men de är knappa favoriter, ingenting annat. Skrällchansen är stor sett till oddset.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Tisdag 25 Juni 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
00:00 Colombia - Paraguay: 1
1,73
Lägg spel
Måndag 1 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
14:00 Slutsegrare Wimbledon: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback