Annons

Speltips : Sander Gille/Joran Vliegen - Albano Olivetti/David Vega-Hernandez: 2

Matchcenter
2 maj 2023 at 15:10 - Tennis, Challenger
2 maj 2023 at 11:07 (Uppdaterad 2 maj 2023 at 17:00) 02/05
18
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 114,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Riktigt stark challenger i Frankrike den här veckan och i synnerhet dubbeln håller hög nivå då dubbelspelarna gärna trycker in en extra turnering mellan mastersturneringarna.

Det blev flopp i Madrid för Vega Hernandez som i Madrid tillsammans med sin ordinarie partner Matos föll mot riktigt svaga spanjorer. Inte likt dem faktiskt. De är normalt bland de stabilare paren på touren. Inte nära toppen, men väldigt stabila. 

Det är väl inte en alltför långsökt gissning att Matos ville åka hem till Brasilien och att Vega Hernandez därför kör en vecka tillsammans med Olivetti här. Ingen dålig ersättare dock. Olivett är högkapabel och precis på gränsen mellan challenger- och atp-touren.

Belgarna Gille/Vliegen är stabila. Också de lite mellan challenger- och atp-touren. Möjligen inte riktigt uppe på sin högsta nivå dock och ja, inget som skrämmer helt enkelt.

Kvalitén i vårt par är lite högre skulle jag säga. Vega Hernandez är matchens bästa spelare och Olivetti knappt sämre än motståndarna. Sen är belgarna supersamspelta, det är inte vårt par. Därför är belgarna favoriter men de är knappa favoriter, ingenting annat. Skrällchansen är stor sett till oddset.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback