Annons

Speltips : Sander Arends/David Pel - Julian Cash/Henry Patten: 2

Matchcenter
21 februari 2023 at 10:00 - Tennis, ATP
19 feb 2023 at 09:28 (Uppdaterad 19 feb 2023 at 18:56) 19/02
10
+1
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Bet: 9
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Har de kanske hittat sin första lilla svacka som par, Cash/Patten? Möjligt, men det här löser de ändå. Bra läge att hitta rätt spår igen.

Inget konstigt. Det gick otroligt lätt för dem förra säsongen. De kunde knappt förlora på challengertouren och började också hävda sig lite grann på atp-touren. Deras resa till att vara etablerade på atp-touren har gått på ett sätt som i princip inte händer. Att de då nu de senaste veckorna åkt på ett par mindre smällar, det är inget konstigt. Det handlar egentligen mest om att de förlorat några matcher där de möjligen varit knappa favoriter. Det är också supertiebreaks de förlorat, så inget alarmerande.

Lättvärderad match det här skulle jag säga.

Arends/Pel harvar, och harvar, och harvar på challengertouren. De tillhör alltid den absoluta toppen där, men de blir aldrig dominanta som Cash/Patten var förra året. Därför landar de hela tiden precis innanför hundrastrecket på rankingen, holländarna och det räcker bara till att komma in i enstaka atp-turneringar som den här under veckor då det spelas många atp-turneringar.

Cash/Patten är båda rankade runt 60 i världen och då ska man veta att de bara spelade på hög nivå halva förra säsongen. De började också spela tillsammans efter halva säsongen. I dubbel handlar det mesta om att spela mycket för att samla poäng. Därför är deras ranking automatiskt i underkant. Bara av att de spelar nu fram till sommaren kommer göra att de klättrar 10-20 platser.

Det är en klar nivåskillnad här och jag tycker inte att något annat spelar in. Britterna är bara bättre och oddsen är alldeles för jämna. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback