Annons

Speltips : Sadio Doumbia/Fabien Reboul - Simone Bolelli/Fabio Fognini: 1

Matchcenter
22 februari 2023 at 23:30 - Tennis, ATP
Quadra 4
Uppdaterad
56
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 131,10%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
De möttes för en vecka sen de här två paren. Då var Doumbia/Reboul favoriter. Nu nästan 3 gånger pengarna. Rimligt? Icke.

Ni kanske minns speltipset? Ni hittar det i arkivet bland mina gamla speltips här till höger. Förra måndagen möttes de här två paren. Vi spelade Bolelli/Fognini till 1,86 med någon slags medelinsats. Ett bra odds men inte sådär superspektakulärt. De vann också matchen precis som till slut också hela turneringen, Bolelli/Fognini. Bra gjort men knappast chockerande. På det här underlaget är de väldigt kapabla.

Favoriter idag igen då, italienarna? Absolut. De är favoriter precis som de var förra veckan även om det då inte syntes på oddsen. Är de mycket större favoriter idag än förra veckan? Det skulle jag verkligen inte säga.

För jag visste redan förra veckan hur bra de är, och jag visste också hur bra dessa fransmän är. De har spelat tillsammans i många år de här två paren och som sagt, jag visste styrkeförhållandena redan för en vecka sen. Det är samma styrkeförhållanden nu.

Sen kan man väga italienarnas form, ett plus så klart att de vann i Buenos Aires. Samtidigt som det kanske inte är något plus att de spelade final där i förrgår och nu ska spela match här i Rio de Janeiro. Dessutom, lite lynniga är de trots allt. Fognini ska också spela singel innan den här matchen. Detta är troligen deras sista stopp i Sydamerika för den här gången också. Man måste liksom åtminstone ha i bakhuvudet att det inte är helt säkert att italienarna har perfekt inställning i den här matchen.

Sen finns det en sak till. Något som är svårt att sätta fingret på. Men det är någonting med dubbel. Att ett par slagit ett annat par nyligen, det pekar ofta snarare på att det svänger än bara fortsätter på samma sätt. Det förlorande paret ägnar mycket tid åt att försöka hitta sätt att besegra ett par de förlorat mot medan det vinnande paret ibland tar lite enkelt på uppgiften då de känner att de vann förra gången, och att vinsten nu ska komma av bara farten.

Allt som allt. Oddset på Doumbia/Reboul är riktigt högt.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback