Annons

Speltips : Sadio Doumbia/Fabien Reboul - Arthur Fils/Richard Gasquet: 2

Matchcenter
31 oktober 2023 at 19:45 - Tennis, ATP
Court 2, AccorHotels Arena
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 136,90%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 9/10
Hit/Miss:
FastBet Till FastBet
Jag tror att andra faktorer än ren kvalité kommer spela in extremt mycket i den här matchen.

De har verkligen ramlat in på atp-touren från absolut ingenstans, Doumbia/Reboul. Två helt misslyckade singelspelare från helt olika generationer som började spela dubbel på challengertouren för några år sen. Det gick hyfsat i början, sen förbättrade de sig och blev bra på challengertouren men att de nu är uppe på atp-touren och även går ganska bra, jag tror verkligen aldrig att de hade någon slags idé om att det skulle bli så.

Nu tror jag det blir en lite speciell match för dem.

För de möter en av tidernas bästa fransmän. De är fransmän ska sägas, Doumbia/Reboul. Nu möter de Gasquet som de garanterat har en enorm respekt för. Och som om det inte vore nog spelar Gasquet tillsammans med Fils, den just nu mest lovande fransmannen. Det stoppar inte ens där. Doumbia/Reboul ska också försöka vinna den här matchen på hemmaplan, när motståndarna kommer ha allt stöd.

Varken Gasquet eller Fils satsar på dubbel men i den här matchen tror jag de kommer kämpa och som sagt, det är en faktor att Doumbia/Reboul nog kommer känna sig ganska små i den här matchen.

Jag tycker att oddset definitivt är värt att testas. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback